Kriminologi, avancerad nivå, Självständigt arbete

Örebro universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Örebro
30 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Vår 2025 - Örebro
Sista ansökan: 2024-10-15

Kriminologi, avancerad nivå, Självständigt arbete

Kursen syftar till att ge studenter fördjupade kunskaper i att genomföra ett självständigt vetenskapligt arbete i form av en uppsats som sträcker sig över en hel termin. Studenter kommer praktiskt tränas i och får erfara forskningsprocessen genom att under en hel termin fokusera på att genomföra en omfattande vetenskaplig studie. Kursen är relevant för den som vill utveckla och fördjupa sina kunskaper och praktiska förmågor att självständigt kunna svara på vetenskapliga frågeställningar. Kursen är forskningsförberedande men även relevant för den som i sitt yrke behöver fördjupade kunskaper och förmågor att identifiera och formulera frågeställningar samt planera och undersöka dessa med lämpliga metoder.

Förkunskaper

15 hp på avancerad nivå inom kriminologi där 7,5 hp vetenskaplig metod ingår. Dessutom krävs Svenska 3/Svenska B och Engelska 6/Engelska B.

Örebro universitet

Örebro universitet är ett av Sveriges mest expansiva universitet med cirka 17 000 studenter och 1 260 anställda. Tre kilometer, eller tio minuter på cykel, från centrala Örebro ligger universitetets huvudcampus. Campusområdet är som en egen liten stad - förutom...


Läs mer om Örebro universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Örebro universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Kriminologi, avancerad nivå, Självständigt arbete

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön