Skapande bild, distans

Umeå universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Distans
30 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Höst 2024 - Distans

Skapande bild, distans

Kursen bedrivs som en distanskurs under två terminer med obligatoriska campusträffar fördelade över två terminer. Undervisningen bedrivs i form av föreläsningar, seminarier, laborationer, individuellt arbete samt gruppkonferens via digital konferensplattform. .

Den kan också läsas som en del av en lärarutbildning med inriktning mot bild. Tillsammans med distanskurserna Bild 1, Bild 2a distans och Bild 2b distans kan du med genomförandet av denna kurs uppnå 90 hp i ämnet bild.

Kursen innehåller platsspecifik gestaltning i naturen och i staden. Digital bild och rörlig bild används för de platsspecifika gestaltningarnas dokumentation. Fördjupningar som bedrivs i workshops som omfattar ett laborativt gestaltningsarbete i två- och tredimensionell form, digital bildbehandling och digital animering. Kursen avslutas med ett eget gestaltande projektarbete och med en skriftlig rapport om den egna kreativa processen i relation till vetenskaplig litteratur.

 

Förkunskaper

Grundläggande behörighet

Umeå universitet

Välkommen till Umeå universitet

Att studera är första steget mot en spännande framtid. Att studera är också att ha kul under tiden. Gör det tillsammans med 36 000 studenter från hela världen! För att studierna ska fungera riktigt bra är det viktigt med en miljö att trivas...


Läs mer om Umeå universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Umeå universitetRecensioner

Det finns inga recensioner för Skapande bild, distans

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön