Visa allastudier.se som: Mobil

Läkarprogrammet - University of Zagreb

University of Zagreb
Sammanfattning
Högskola / Universitet
Zagreb
6 år
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Klassrum
Startdatum: september 2022 - Zagreb

Läkarprogrammet - University of Zagreb

Studera till läkare i Kroatien

Läkarprogrammet på University of Zagreb omfattar 6 års studier och avklarad utbildning leder till en M.D (Medical Doctor). Med denna läkarlicens kan du arbeta inom hela EU. Läkarutbildningen på University av Zagreb inleds med teoretiska medicinska ämnen som anatomi, histologi och medicins biologi. De senare åren läser du prekliniska ämnen som är mer praktiskt lagda, såsom kirurgi och ortopedi.

Sista året på läkarutbildningen utförs en så kallad “clinical rotations”, en 12 veckor lång praktikperiod där du praktiskt får utöva dina kunskaper. University of Zagreb har flera partnerskolor världen över. Det innebär att du kan välja att göra din praktikperiod i antingen Kroatien, eller i ett annat land. Du har till och med möjlighet att göra den i Sverige.

Förkunskaper

För att bli antagen till läkarprogrammet på University of Zagreb krävs högskolebehörighet samt goda kunskaper i engelska. I samband med ansökan görs även ett antagningsprov.

Antagningsproven hållas online cirka en gång per månad med start i januari. Provet är skriftligt och innehåller ämnena biologi, kemi och fysik.

University of Zagreb

Studera till läkare i Kroatien

Med hjälp av Blueberry kan du studera medicin på University of Zagreb.  University of Zagreb är Kroatiens största universitet belägen i landets huvudstad. Här kan du studera till läkare på engelska tillsammans med många andra internationella studenter från bland annat...


Läs mer om University of Zagreb och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Läkarprogrammet - University of Zagreb
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

University of Zagreb

Trg Republike Hrvatske 14
10000 Zagreb

Recensioner

Det finns inga recensioner för Läkarprogrammet - University of Zagreb

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Läkarprogrammet - University of Zagreb från University of Zagreb, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön