Kinesiska D3, praktiktermin

Uppsala universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Kina
30 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Vår 2025 - Kina
Sista ansökan: 2024-10-15

Kinesiska D3, praktiktermin

Denna kurs passar för dig som vill komma in i arbetslivet med en inriktning på Kina och det kinesiska språket. Kursen avser praktik vid av institutionen godkänd beskickning, organisation, institution eller företag med anknytning till Kina eller kinesiskspråkigt område. Syftet med kursen är dels att du ska tillämpa redan förvärvade kunskaper på plats i en kinesiskspråkig miljö, dels att du ska få möjlighet att knyta an till arbetsuppgifter där kunskaper i kinesiska är en väsentlig komponent. Genom kursen kan du förbättra dina förmågor och utöka ditt kontaktnät för ett framtida arbete inom denna sfär.

Du söker själv praktikplats. Du ska före registrering visa upp intyg på att en praktikplats finns och efter att praktikplatsen har godkänts kan du registreras på kursen. Kursen omfattar 20 veckors praktik. Du ska i samråd med din praktikgivare själv skaffa visum till Kina (eller annat kinesiskspråkigt område, i det fall detta krävs).

Slutdatum kan ändras under förutsättning att praktiken påbörjas under terminstid och omfattar 20 veckors praktiktjänstgöring.

Förkunskaper

90 hp kinesiska

Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet Uppsala universitet är ett internationellt välkänt forskningsuniversitet med vetenskapens och utbildningens utveckling i fokus. Universitetet främjar utveckling och innovation genom en aktiv roll i samhället. Utbildningar på Uppsala Universitet Uppsala universitet har ett stort utbildningsutbud på...


Läs mer om Uppsala universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Uppsala universitetRecensioner

Det finns inga recensioner för Kinesiska D3, praktiktermin

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön