Klimatledarskap i näringslivet

Uppsala universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Distans
3 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Vår 2025 - Distans
Sista ansökan: 2024-10-15

Klimatledarskap i näringslivet

Kursen vänder sig till personer som arbetar inom näringslivet, i såväl små som stora företag, och som är intresserade av vilka möjligheter och utmaningar som klimatförändringen och klimatarbetet medför för svenska företag och för samhället i stort. Mer information hittas på Climate Change Leaderships webbplats.

Distanskursens upplägg: Kursen har sammankomster online på Zoom på måndagar kl. 17.15-20.00 med start 20 januari 2025. Obligatoriska moment: projektarbete (rapport, muntlig redovisning och opponering/diskussion; obligatorisk närvaro under ett av redovisningstillfällen under sista kursveckan). Kommunikation mellan lärare och studenter sker under föreläsningstillfällen, via e-post och lärplattformen Studium. Dator med internetuppkoppling krävs för att följa kursen.

Examination sker genom inlämningsuppgift i Studium och på Zoom sista kursveckan. För redovisning kan även andra veckodagar gälla än veckodagen utsatt för föreläsningar. Datum för redovisning kommuniceras i början av kursen.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet

Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet Uppsala universitet är ett internationellt välkänt forskningsuniversitet med vetenskapens och utbildningens utveckling i fokus. Universitetet främjar utveckling och innovation genom en aktiv roll i samhället. Utbildningar på Uppsala Universitet Uppsala universitet har ett stort utbildningsutbud på...


Läs mer om Uppsala universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Uppsala universitetRecensioner

Det finns inga recensioner för Klimatledarskap i näringslivet

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön