.NET-programmering

Uppsala universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Distans
7.5 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Höst 2024 - Distans

.NET-programmering

I denna kurs studerar du Microsofts teknik för webbutveckling genom att du arbetar i utvecklingsmiljön Visual Studio .NET och programmerar i C#. I kursen arbetar du med att utveckla en webbapplikation, vilket innefattar problemlösning samt att skriftligen dokumentera lösningen och redogöra för dess kvaliteter. Kursen går igenom språket C# och dess specifika språkkonstruktioner, men vi förväntar oss att du har programmeringskunskaper sedan tidigare då vi inte går igenom grunderna i programmering. Vi kommer att arbeta mot en databas och vi tar upp de delar som rör koppling och anrop till databasen, men även här förväntas du ha kunskaper om hur en relationsdatabas är uppbyggd.

Distanskursens upplägg: Distanskursen är helt webbaserad utan fysiska träffar och därför är tillgång till dator med internetuppkoppling nödvändig. All programvara i kursen är gratis.

Förkunskaper

30 hp programvaruteknik varav 7,5 hp programmering.

Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet Uppsala universitet är ett internationellt välkänt forskningsuniversitet med vetenskapens och utbildningens utveckling i fokus. Universitetet främjar utveckling och innovation genom en aktiv roll i samhället. Utbildningar på Uppsala Universitet Uppsala universitet har ett stort utbildningsutbud på...


Läs mer om Uppsala universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Uppsala universitet



Recensioner

Det finns inga recensioner för .NET-programmering

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön