03 jul 2019

Börja din karriärsresa inom turism, hotell och event idag!

Besöksnäringen i Sverige blomstrar och behovet av välutbildade personer är stort. Välkommen att studera på kvalitetsauktoriserade Travel Education Centre. Hos oss får du en rolig studenttid, ett stort kontaktnät och exakt den kompetens som branschen efterfrågar.

Turistbranschens yrkeshögskola
Travel Education Centre den enda yrkeshögskolan som är specialiserade på utbildningar inom turism, event och mötesindustrin. Våra lärare och föreläsare handplockas från näringslivet och tillhör ofta de främsta inom sitt yrke. Välj om du vill studera i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Utbildning med praktik
Ungefär 25 procent av studietiden har du praktik på utvalda branschföretag i Sverige men kan även ske utomlands. Du får värdefulla branschkontakter och de flesta avslutar den sista praktikperioden med en anställning.

Management-utbildning
Vår Management-utbildning ger dig chefkompetens inom turist- och hotellnäringen efter bara 1,5 år. Efter avslutad utbildning kan man bland annat jobba som avdelningschef, platschef eller supervisor på ett hotell. Läs mer här

Sök här
Här hittar du våra marknadsledande Yh-utbildningar inom turism och besöksnäringen

Senast uppdaterad: 03 jul 2019

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2022-07-20

Lärlingsutbildning

Att gå en lärlingsutbildning innebär att gå bredvid en mästare som handleder dig på arbetsplatsen. Lärlingsutbildning är för dig som vill lära dig i skarp miljö, där du befinner dig i verkligheten hela tiden. Det finns olika sätt att utbilda sig i lärlingsform. Här kan du läsa om vilken form som passar dig bäst beroende på dina förkunskaper. 

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-07-03

Söka en YH-utbildning – anordnarnas bästa tips

YH-utbildningarna blir allt mer populära och konkurrensen om platserna är hård. Hur gör du egentligen för att knipa en plats? Ta del av de bästa tipsen här!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2021-10-14

Var är alla webbutvecklare?

Det finns ett enormt behov av webbutvecklare med spetskompetens inom e-handel som har förståelse för branschens utmaningar och tekniska system. Läs om utbildningen Webbutvecklare inom e-handel och hur den ger dig rätt kompetens.

Läs mer