Visa allastudier.se som: Mobil

Börja din karriärsresa inom turism, hotell och event idag!

Besöksnäringen i Sverige blomstrar och behovet av välutbildade personer är stort. Välkommen att studera på kvalitetsauktoriserade Travel Education Centre. Hos oss får du en rolig studenttid, ett stort kontaktnät och exakt den kompetens som branschen efterfrågar.

Turistbranschens yrkeshögskola
Travel Education Centre den enda yrkeshögskolan som är specialiserade på utbildningar inom turism, event och mötesindustrin. Våra lärare och föreläsare handplockas från näringslivet och tillhör ofta de främsta inom sitt yrke. Välj om du vill studera i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Utbildning med praktik
Ungefär 25 procent av studietiden har du praktik på utvalda branschföretag i Sverige men kan även ske utomlands. Du får värdefulla branschkontakter och de flesta avslutar den sista praktikperioden med en anställning.

Management-utbildning
Vår Management-utbildning ger dig chefkompetens inom turist- och hotellnäringen efter bara 1,5 år. Efter avslutad utbildning kan man bland annat jobba som avdelningschef, platschef eller supervisor på ett hotell. Läs mer här

Sök här
Här hittar du våra marknadsledande Yh-utbildningar inom turism och besöksnäringen

Senast uppdaterad: 03 jul 2019

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2019-07-03

YH-kurserna för dig som tänker utanför boxen

YH-utbildningar är en fingervisning på var jobben kommer att finnas framöver. Vi har hittat ett urval av spännande "utanför boxen"-jobb för dig som är sugen på en alternativ karriär. 

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-07-03

"Det gäller att lära sig mycket och bygga en portfolio"

Tuomas Laulajainen går sista terminen på Yh-skolan Hyper Island. Nu avslutar han utbildningen med en 30 veckors LIA-period som digital designer – och slängdes rakt in i isblock och hemsidor.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-07-24

Rekord i antal ansökningar

Över 300 utbildningar har beviljats av Myndigheten för yrkeshögskolan. Söktrycket har aldrig varit så stort. Men vilka utbildningsområden blev populärast?

Läs mer