Visa allastudier.se som: Mobil

Börja din karriärsresa inom turism, hotell och event idag!

Besöksnäringen i Sverige blomstrar och behovet av välutbildade personer är stort. Välkommen att studera på kvalitetsauktoriserade Travel Education Centre. Hos oss får du en rolig studenttid, ett stort kontaktnät och exakt den kompetens som branschen efterfrågar.

Turistbranschens yrkeshögskola
Travel Education Centre den enda yrkeshögskolan som är specialiserade på utbildningar inom turism, event och mötesindustrin. Våra lärare och föreläsare handplockas från näringslivet och tillhör ofta de främsta inom sitt yrke. Välj om du vill studera i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Utbildning med praktik
Ungefär 25 procent av studietiden har du praktik på utvalda branschföretag i Sverige men kan även ske utomlands. Du får värdefulla branschkontakter och de flesta avslutar den sista praktikperioden med en anställning.

Management-utbildning
Vår Management-utbildning ger dig chefkompetens inom turist- och hotellnäringen efter bara 1,5 år. Efter avslutad utbildning kan man bland annat jobba som avdelningschef, platschef eller supervisor på ett hotell. Läs mer här

Sök här
Här hittar du våra marknadsledande Yh-utbildningar inom turism och besöksnäringen

Senast uppdaterad: 03 jul 2019

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2019-07-03

Så funkar YH-utbildningar

Visste du att varje yrkeshögskoleutbildning som startas gör det på grund av att samhället är i behov av just den kompetensen?

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-07-03

YH-läraren: Eleverna kastas in i verkligheten

Christopher-Robin Eklund hade jobbat som fotograf i flera år när han kände att han behövde göra något annat. Idag är han program manager på YH-skolan Hyper Island.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2016-03-23

Jobb redan under praktiken

Isabelle tröttnade på att hoppa runt på olika deltidsvik i klädbutiker. Hon googlade "Yrkeshögskola" för att se vad hon fick upp. En träff på Allastudier.se väckte hennes intresse. 

Läs mer
Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön