Visa allastudier.se som: Mobil

Börja din karriärsresa inom turism, hotell och event idag!

Besöksnäringen i Sverige blomstrar och behovet av välutbildade personer är stort. Välkommen att studera på kvalitetsauktoriserade Travel Education Centre. Hos oss får du en rolig studenttid, ett stort kontaktnät och exakt den kompetens som branschen efterfrågar.

Turistbranschens yrkeshögskola
Travel Education Centre den enda yrkeshögskolan som är specialiserade på utbildningar inom turism, event och mötesindustrin. Våra lärare och föreläsare handplockas från näringslivet och tillhör ofta de främsta inom sitt yrke. Välj om du vill studera i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Utbildning med praktik
Ungefär 25 procent av studietiden har du praktik på utvalda branschföretag i Sverige men kan även ske utomlands. Du får värdefulla branschkontakter och de flesta avslutar den sista praktikperioden med en anställning.

Management-utbildning
Vår Management-utbildning ger dig chefkompetens inom turist- och hotellnäringen efter bara 1,5 år. Efter avslutad utbildning kan man bland annat jobba som avdelningschef, platschef eller supervisor på ett hotell. Läs mer här

Sök här
Här hittar du våra marknadsledande Yh-utbildningar inom turism och besöksnäringen

Senast uppdaterad: 03 jul 2019

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2019-07-03

Söka en YH-utbildning – anordnarnas bästa tips

YH-utbildningarna blir allt mer populära och konkurrensen om platserna är hård. Hur gör du egentligen för att knipa en plats? Ta del av de bästa tipsen här!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2016-03-23

Jobb redan under praktiken

Isabelle tröttnade på att hoppa runt på olika deltidsvik i klädbutiker. Hon googlade "Yrkeshögskola" för att se vad hon fick upp. En träff på Allastudier.se väckte hennes intresse. 

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-07-22

Nykomlingarna inom Yrkeshögskolan

Mejeritekniker, Reläskyddsspecialist och 3D-tekniker. Där har ni namnen på några av nyheterna inom yrkeshögskolan. Sök bland flera hundra nya yh-utbildningar!

Läs mer