Visa allastudier.se som: Mobil

Recensioner av Academy Online

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 12 recensioner.

Jessica Kristiansson
Mycket bra genomgångar och intressanta inlämningsuppgifter ledd av en otroligt bra och pedagogisk kursledare!
Alexandra Sonngård
Det bästa med utbildningen var upplägget, och att man kan läsa när man vill.
Olivia kanaplia
Jag var jättenöjd, mycket bra utbildning. Hoppas att hitta jobb i mitt yrke! Rekommenderar till alla! Mycket bra beskrivning i alla ämnen.
Sara Wendel
Det bästa med utbildningen är att det var ett bra och smidigt upplägg. Det är väldig fördel att man har tillgång till kursmaterialet i ett år från start och att man kan nå det både från telefon och dator. Webbportalen som används har fungerat klockrent och det är enkelt att se vilka delar man har gjort och vilka delar man har kvar. Bra med e...
Visa hela
Christina Schiller
Det bästa med utbildningen var att jag kunde studera i eget tempo, bra grundutbildning om man vill fortsätta att läsa vidare inom administration, bra föreläsningar med bra innehåll, tydliga instruktioner när det gäller både övnings- och inlämningsuppgifterna. Upplägget har varit perfekt för mig som inte har studerat på många år och jag har inset...
Visa hela
Cehajic Emina
Det bästa med utbildningen var att jag kunde studera i min takt kombinerat med jobb. Snabb återkoppling, bra upplägg och att jag alltid kunde gå tillbaka och lyssna på föreläsningen om igen om det behövdes.
Katharina Esselin
Bra upplägg och övningsuppgifter. Snabb återkoppling med bra tips och reflektioner.
Maria Hedström
Det bästa med utbildningen var mixen av information, inspiration, vägledning, praktiskt sökande, roadmapen som är vår plan och som hjälpt oss att komma till de beslut och den tågordning vi nu har inför att starta upp vår verksamhet. Vi har drömt om någon form av affärsrörelse i nästan 30 år, nu på 5 månader har vi fått verktyg för hur, vad och när.
Linda Falkenstrand
Toppen att man kan plugga i sin egen takt, bra kursledare och upplägg.
Madeleine Hellman
Bra material och framför allt en engagerad kursledare. Det märktes att hon tog sig tid att noggrant läsa igenom det inskickade materialet och kom med väldigt bra feedback.
Emel Kilic
Jag tycker faktiskt att den var superbra anpassad för de som arbetar och samtidigt vill plugga vid sidan om, men inte har tid att anpassa skoltiderna. Därför tyckte jag att det var flexibelt att utföra alla uppgifter i egen takt och tid när det passade som bäst.
Catalina Cifuentes
Mycket bra information, korta föreläsningar då man inte blir trött eller uttråkad. examinationerna är bra med mycket bra feedback.
Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön