Kandidatexamen i Musikproduktion

BIMM University
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Berlin, Hamburg
Heltid
Studiemedelsberättigad
Engelska
Kommande starter

Plats & start


Berlin
september 2024

Hamburg
september 2024

Kandidatexamen i Musikproduktion

Kandidatexamen i musikproduktion

Hur musik spelas in, mixas och bearbetas är lika väsentlig i den kreativa processen som komposition och framförande.

BIMM:s BA (Hons) Music Production ger dig chansen att skapa musik och sound i en mängd olika sammanhang. Förutom att bemöta musik och ljudproduktionens "hur?" tar kursen också upp "varför?" och ger eleverna en djupare förståelse för filosofier, arbetsflöden och framtidens tekniska förhållningssätt till musik och ljudproduktion. Den här kursen ger dig grunden till en givande karriär inom en rad roller inom musikbranschen och kreativa industrier.

Utbildningen ger dig allt du behöver för att ta med din tekniska kunskap och kreativitet till live- och studiomiljöer. Du kommer att lära dig grunderna som krävs för att samarbeta med andra, arbeta med artister och spela in musik. Du kommer att lära dig allt du behöver för att skapa din egen elektroniska musik och utveckla dina färdigheter som en potentiell framtida artist, ljudmixare, programmerare eller spelljuddesigner.

Utbildningen är hands on och sker i högteknologiska anläggningar där du har tillgång till banbrytande utrustning och mjukvara. Utbildningen ger dig förståelse för de tekniska kraven för en professionell kreativ brief. Du får lära dig effektiva metoder för att uppfylla dem och implementera produktionskoncept som du har lärt dig och använda lämplig terminologi. BIMM:s föreläsare från branschen är i världsklass – som  kan alla detaljerna i den kreativa processen – och de kommer att vara med dig varje steg på vägen och erbjuda vägledning och stöd.

Förkunskaper

För att bli antagen till BIMM behöver man ha en fullständig gymnasieexamen och minst C i kurserna engelska 5 och 6. Alternativt kan man ta ett engelskatest somIELTS eller TOEFL.

Examen & Intyg

Efter avslutad utbildning får du examen i BA (Hons) Music Production.

BIMM University

Studera musik eller film på BIMM University

BIMM University är det största och ledande musikuniversitetet i Europa med sina åtta campus i städer som är välkända för sina musikindustrier i länder som England, Irland och Tyskland. Alla campus erbjuder Bachelor's och Master's inom musik och du studerar...


Läs mer om BIMM University och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Kandidatexamen i Musikproduktion
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

BIMM University

Recensioner

Det finns inga recensioner för Kandidatexamen i Musikproduktion

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kandidatexamen i Musikproduktion från BIMM University, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön