Kandidatexamen i Popular Music Performance & Songwriting

Studera BMus Popular Music Performance and Songwriting på BIMM Institute

Framför och komponera musik med BIMM:s BMus Popular Music Performance and Songwriting. Under utbildningen kommer du att lära dig de nödvändiga färdigheterna för att ha en hållbar och framgångsrik karriär i dagens – och morgondagens musikindustri.

Du kommer att få värdefull erfarenhet att framträda på scen samt bygga expertis kring att framföra musik, skapa och tolka låtar. Du kommer att fokusera på viktiga ämnen som framträdande, musikalitet, teori och teknik. Dessa ämnen kommer att säkerställa att du har alla nödvändiga verktyg för att vara artikulerad och uttrycksfull i din valda musikaliska och kompositionsproduktion.

När du har fått denna grundläggande kunskap får du skräddarsy din utbildning efter dina egna mål och ambitioner med BIMM:s utbud av valfria kurser. De valfria kurserna tillåter dig att specialisera dig inom de områden som intresserar dig mest. Urvalet inkluderar kreativt framträdande, kompletterande kunskap inom valt instrument, globala musikstilar, teknik, skrivande för media, inspelning, undervisning och research. När du tar examen har du en bred portfölj av färdigheter och förutsättningar för att lyckas i den karriär du än väljer.

Det dagliga lärandet kommer att äga rum i stora och moderna lokaler för liveframträdande, mindre studios och i klassrum för föreläsningar. Du får också chansen att samarbeta med andra blivande bransch proffs. Dessa samarbeten är möjliga på grund av vår blomstrande BIMM-gemenskap som samlar begåvade studenter från alla områden inom musikbranschen.

Förkunskaper

För att bli antagen till BIMM behöver man ha en fullständig gymnasieexamen och minst C i kurserna engelska 5 och 6. Alternativt kan man ta ett engelskatest som IELTS eller TOEFL.

Examen & Intyg

Efter godkänd utbildning får du en examen i BMus (Hons) in Popular Music Performance and Songwriting.

BIMM University

Studera musik eller film på BIMM University

BIMM University är det största och ledande musikuniversitetet i Europa med sina åtta campus i städer som är välkända för sina musikindustrier i länder som England, Irland och Tyskland. Alla campus erbjuder Bachelor's och Master's inom musik och du studerar...


Läs mer om BIMM University och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Kandidatexamen i Popular Music Performance & Songwriting
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

BIMM UniversityRecensioner

Det finns inga recensioner för Kandidatexamen i Popular Music Performance & Songwriting

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kandidatexamen i Popular Music Performance & Songwriting från BIMM University, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön