Kandidatexamen - Musik framställande

Institute of Contemporary Music Performance
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
London
3 år
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Klassrum
Startdatum: september 2024 - London
Kandidatexamen i kreativt musicerande

Kandidatexamen - Musik framställande

Ta en kandidatexamen i musik framställande i England

En kandidatexamen i musik framställande (ICMP Bachelor (Hons) in Popular Music Performance) är utformad för studenter som strävar efter att uppnå den högsta nivån av musikalisk talang medan de bygger en framgångsrik karriär inom dagens moderna och mångsidiga musikbransch.

Ett dynamiskt, utmanande och relevant program - denna examen kommer att ge dig de tekniska och teoretiska färdigheter som krävs för att lyckas i den verkliga världen som musiker. Studier av etablerade genrer, stilar och repertoar ligger i kärnan av detta program och du kommer att utveckla en bred och omfattande förståelse av genrekonventioner genom att studera ditt huvudinstrument (Gitarr, trummor, bas eller sång). På så sätt kommer du kunna spela ditt instrument i ett brett spektrum av sammanhang.

Under examens tre år kommer du att få undervisning från lärare, som består av uppskattade musiker som alla har aktiva karriärer inom musikbranschen och högre utbildningssektorn. Lärande kommer att ske i små grupper, där samarbete uppmuntras för att möjliggöra konceptuell utforskning av upplevelser, influenser och idéer. Genom live prestations workshops utvecklar du ett starkt kamratskap med dina medstudenter. Du får chansen att nätverka och skapa projekt med studenter från andra ICMP-program samt individuell feedback på ditt framträdande.

Förkunskaper

För att bli antagen till ICMP ska du ha fullständiga gymnasiebetyg med VG/C eller mer i engelska A eller B/5 eller 6. Alternativt kan du visa upp en IELTS-examen med minst 6.0.

Institute of Contemporary Music Performance

Institute of Contemporary Music Performance

The Institute of Contemporary Music Performance (ICMP) i London i England startades 1986 och erbjuder praktiska yrkesutbildningar inom musik. Fokus ligger på att ge dig som student de verktyg du behöver för att lyckas i musikbranschen oavsett om det handlar...


Läs mer om Institute of Contemporary Music Performance och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Kandidatexamen - Musik framställande
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Institute of Contemporary Music Performance

Recensioner

Det finns inga recensioner för Kandidatexamen - Musik framställande

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kandidatexamen - Musik framställande från Institute of Contemporary Music Performance , fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön