Kandidatexamen - Digital media

Queensland University of Technology
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Brisbane
6 terminer
Heltid
CSN-berättigad
Engelska
Kommande starter

Plats & start


Brisbane
juli 2024

Brisbane
februari 2025
Digital media - kandidatexamen

Kandidatexamen - Digital media

Studera Digital media i Australien!

Du får lära dig av lärare som är aktivt engagerade i ledande forskning med ett globalt akademiskt rykte inom media och kommunikation. Deras verkliga fokus säkerställer att du tar examen med specialistkunskaper i ett tillväxtområde, och förstår funktionen och påverkan av medieindustrin, samt utvecklar färdigheter som är överförbara över en rad branscher.

QUT är ett av världens högst rankade universitet inom media och kommunikation, under 2021 utsågs universitetet till den 16:e bästa institutionen i världen. Programmet digital media (Bachelor of Communication - digital media) är mycket populärt och det finns flera inriktningar förutom digital media till exempel journalism, advertising and PR, professional communication och entertainment industries.

Förkunskaper

För att komma igång med en ansökan, fyll i intresseanmälan nedan så hjälper Blueberry dig med resten! Ansökningsprocessen via Blueberry är helt kostnadsfri och du får även gratis studierådgivning.

För att bli antagen till Queensland University of Technology ska du ha fullständiga gymnasiebetyg och uppfylla deras engelskakrav. För att göra det ska du ha C eller mer i engelska 5 och 6. Observera att om du har studerat på ett svenskt universitet i minst ett år uppfyller du automatiskt engelska kravet. Alternativt kan du visa upp ett TOEFL-test med minst 90 eller IELTS-examen med minst 6.5.

Examen & Intyg

Efter avslutad utbildning får du en Bachelor of Communication - Digital Media / Kandidatexamen i Digital Media 

Kostnader

Den här utbildningen har en terminsavgift. Du kan ansöka om CSN-lån för att bekosta helt eller delvis denna terminsavgift, samt söka lån och bidrag för levnadskostnader, flyg och försäkring.

Queensland University of Technology

Studera i Brisbane

Queensland University of Technology (QUT) är ett stort universitet i down town Brisbane vilken är Australiens tredje största stad. Universitetet har över 50 000 studenter varav cirka 8000 är internationella. QUT är rankat som det främsta universitetet i Australien under...


Läs mer om Queensland University of Technology och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Kandidatexamen - Digital media
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Queensland University of Technology

Recensioner

Det finns inga recensioner för Kandidatexamen - Digital media

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kandidatexamen - Digital media från Queensland University of Technology, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön