Visa allastudier.se som: Mobil

Lymfdränage, fibromassage och massage av gravida

Göteborgs Massageskola
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Kungälv
Klassrum
Startdatum: Löpande - Kungälv

Lymfdränage, fibromassage och massage av gravida

Lymfdränagemassage ger en snabb lindring och ökning av lymflödet. Redan efter någon minut kan man till exempel se fingrar som har varit tjocka som korvar se helt normal ut igen. Överskott av vätska i ben och armar transporteras bort.

Lymfsystemet hjälper till att föra bort slaggprodukter och gifter från kroppen och lymfdränagemassagen bidrar därmed till detox/ avgiftning och förbättrad hälsa, men också till kosmetiska förbättringar som smalare armar, ben, kropp och minskande celluliter.

I Italien går gravida kvinnor på lymfdränagemassage två gånger per vecka för det är de värda. Denna massage, som har sitt ursprung i Polynesien, har också visat sig vara den effektivaste vid behandling av fibromyalgi.

Utbildningen börjar med en kort teoretisk genomgång men är huvudsakligen praktisk, där man får öva igenom hela behandlingen på varandra. Man hinner lära sig hela behandlingen och kan sedan ta hjälp av kompendiet när man övar på sina första kunder.

Examen & Intyg

Svenskt och internationellt diplom

Göteborgs Massageskola

Göteborgs Massageskola erbjuder utbildningar och behandlingar i våra lokaler i Kärna utanför Göteborg! Vi håller även interna kurser för företag och organisationer över hela landet.  Vi har utbildningar inom bland annat massage, aromaterapi och spa. Välkommen att besöka våra hemsida, ringa...


Läs mer om Göteborgs Massageskola och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Göteborgs Massageskola

Recensioner

Det finns inga recensioner för Lymfdränage, fibromassage och massage av gravida

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön