Interaktion, kommunikation och lärande

Göteborgs universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Göteborg
7.5 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2024 - Göteborg

Interaktion, kommunikation och lärande

Är du intresserad av interaktion, kommunikation och lärande i olika utbildningssammanhang, organiserat såväl som informellt lärande? Och vad instruktioner får för betydelse för kommunikation och lärande? 

Här introduceras hur instruktioner transformerar hur kommunikation och lärande går till och hur man i detalj kan analysera och diskutera instruktioners betydelse för lärande. I kursen förstås kommunikation i vid bemärkelse som omfattande även icke-verbal interaktion.

Om utbildningen

Kursen ger en introduktion till studier av interaktion, kommunikation och lärande. I kursen ligger fokus på empiriska studier av och teoretiska perspektiv på interaktion, kommunikation och lärande. Mer specifikt går kursen in på instruktioners betydelse för lärande i formella och informella utbildningssammanhang inom pedagogiska institutioner och arbetslivet i form av fortbildningsverksamheter. Inom kursen förstås och analyseras kommunikation och instruktioner i vid bemärkelse som omfattande även teknologimedierad och icke-verbal interaktion. 

Förkunskaper

Grundläggande behörighet

Göteborgs universitet

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Öppenheten är ett signum som genomsyrar verksamheten. Universitetet tar plats i debatten...


Läs mer om Göteborgs universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Göteborgs universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Interaktion, kommunikation och lärande

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön