Visa allastudier.se som: Mobil

Hållbara företag och samhällen G2F

Högskolan i Skövde
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Skövde
7.5 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Vår 2023 - Skövde

Videoreportage

Hållbara företag och samhällen G2F

Den här kursen vänder sig till dig som vill få en tvärvetenskaplig kunskap om hållbarhetsfrågor. Utgångspunkten för kursen är att ge en förståelse av begreppet hållbarhet ur både ett företags- och samhällsperspektiv. Genom kursen kommer hållbarhetsbegreppet diskuteras ur management-, redovisnings- och marknadsföringsämnet. Dessa perspektiv används för att analysera de synergier och konflikter som kan uppstå mellan de ekonomiska, sociala och miljömässiga aspekterna.

Förkunskaper

Kursen har följande högskolekurser som förkunskapskrav: Godkända kurser: IE137G-Ekonomistyrning I G1N och IE130G-Externredovisning I G1N och FÖ141G-Marknadsföring I G1N och FÖ114G-Organisation och ledarskap I G1N och [IE331G-Ekonomistyrning II G1F eller FÖ318G-Externredovisning II G1F eller FÖ314G-Organisation och ledarskap II G1F eller IE313G-Marknadsföring II G1F] (eller motsvarande kunskaper). Då kursen är på fördjupningsnivå G2F krävs sammanlagt godkända kurser om minst 60 högskolepoäng i något eller några av följande ämnen: företagsekonomi, industriell ekonomi, juridik, statistik, nationalekonomi eller socialpsykologi där de ovan angivna kurserna ingår.

Högskolan i Skövde

Kreativ miljö

Du kanske vill göra något nytt.Fördjupa dig inom det du redan gör, eller ändra på något som andra gör.Du kanske vill utmana dig själv och sättet du ser på världen.Du kanske vill förändra världen.Eller så vill du bara jobba med...


Läs mer om Högskolan i Skövde och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Hållbara företag och samhällen G2F
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Högskolan i Skövde

Recensioner

Det finns inga recensioner för Hållbara företag och samhällen G2F

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Hållbara företag och samhällen G2F från Högskolan i Skövde, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön