Visa allastudier.se som: Mobil

Kalkylering och budgetering G1N

Högskolan i Skövde
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Distans, Skövde
7.5 hp
Deltid
Kommande starter

Plats & start


Skövde
Vår 2023

Distans
Vår 2023

Videoreportage

Kalkylering och budgetering G1N

Detta är en grundkurs utformad för studenter som behöver skaffa sig grundläggande kunskaper i hur affärsdrivande företag kan styras mot ekonomiska mål.Efter genomförd kurs har du skaffat dig en "verktygslåda" innehållande de basala verktygen för att kunna göra t ex en lönsamhetsanalys, budget, produkt- och investeringskalkyl, och kunskap om hur och när dessa ska användas. Dessa kunskaper är helt nödvändiga för en ekonom, men högst relevant oavsett vilken annan roll du har i ett företag. Även om kursen fokuserar på affärsdrivande företag, så är det mesta av kunskapen även applicerbart i andra typer av organisationer, t ex myndigheter, landsting och kommuner.Ämnet i sig är praktiskt orienterat, vilket innebär att de olika temana i kursen innehåller övningstillfällen där lärare och studenter tillsammans gör beräkningar och diskuterar kring olika tänkta scenarier i ett företag.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet + Matematik 2a eller 2b eller 2c och Samhällskunskap 1b eller 1a1+1a2 (eller motsvarande kunskaper).

Högskolan i Skövde

Kreativ miljö

Du kanske vill göra något nytt.Fördjupa dig inom det du redan gör, eller ändra på något som andra gör.Du kanske vill utmana dig själv och sättet du ser på världen.Du kanske vill förändra världen.Eller så vill du bara jobba med...


Läs mer om Högskolan i Skövde och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Kalkylering och budgetering G1N
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Högskolan i Skövde

Recensioner

Det finns inga recensioner för Kalkylering och budgetering G1N

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kalkylering och budgetering G1N från Högskolan i Skövde, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön