Masterprogrammet i bioentreprenörskap

Karolinska institutet
Sammanfattning
Program (avancerad nivå)
Solna
120 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2024 - Solna

Masterprogrammet i bioentreprenörskap

Med en examen från magisterprogrammet i bioentreprenörskap har du en bra grund för att arbeta med utveckling och ledning av projekt på företag och organisationer inom life science sektorn. Programmet bygger på en praktisk tillämpning av dina kunskaper. Vi använder oss av case-studier i undervisningen och programmet innehåller två obligatoriska praktikkurser där du tillämpar det du har lärt dig hos företag, i Sverige eller utomlands. Många av föreläsarna är erfarna företagsledare inom life science som delar med sig av sin kunskap och erfarenhet inom tex att driva företag, marknadsföring, konsultarbete eller investeringar. Sammantaget ger programmet dig värdefull insikt i life science sektorn och en bra start för din framtida karriär.

Förkunskaper

Kandidat- eller yrkesexamen om minst 180 hp inom hälso- och sjukvård, biomedicin, biologi, cell- och molekylärmedicin, farmaci, kemi, medicin, bioteknologi eller motsvarande examen. Dessutom krävs Engelska B/Engelska 6 med lägst betyget godkänd/E.

Examen & Intyg

Masterexamen

Karolinska institutet

Karolinska Institutet (KI) är ett av världens ledande medicinska universitet och Skandinaviens största centrum för medicinsk utbildning och forskning som spänner över hela det medicinska fältet, från psykologi till cell- och molekylärbiologi. Hit kommer studenter och forskare från jordens alla...


Läs mer om Karolinska institutet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Karolinska institutet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Masterprogrammet i bioentreprenörskap

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön