Sök utbildning 👉
Fristående kurser (avancerad nivå)

Revision och revisorer

Längd
10 hp
Utbildningstakt
Deltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Längd
10 hp
Utbildningstakt
Deltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Få mer information om utbildningen 👍

Revision och revisorer

Revisionsfunktionen är en etablerad övervaknings- och kontrollfunktion och vi möter idag en komplex uppsättning av olika regler och normer som revisorn arbetar inom. Vi ser dessutom en rad olika teoretiska perspektiv som förklarar revisionen och revisorernas roll och betydelse samt går in på revisionens genomförande. I kursen kommer alla dessa aspekter att behandlas då kursen tar upp:Bakgrunden till de regleringar och normer som styr revisionen och revisorerna samt organiseringen av revisorerna.Genomförande av revision i praktiken med hänsyn dagens normer.Revisionen och revisorernas roll och funktion ur olika teoretiska perspektiv och på olika nivåer.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst 2024

  • Klassrum
  • Växjö

Förkunskaper

Grundläggande behörighet för studier på avancerad nivå samt särskild behörighet:Kandidatexamen i företagsekonomi eller nationalekonomi med minst 90 hp i huvudområdet företagsekonomi eller nationalekonomi,Minst 15 hp inom statistik,Minst 15 hp inom redovisning, alternativt minst 15 hp inom finansiell ekonomi, alternativt minst 15 hp inom nationalekonomi,Engelska 6, eller motsvarande. alternativt, För student som läser kursen som del av Civilekonomprogrammet ska ha:Grundläggande behörighet för studier på avancerad nivå samt särskild behörighet:90 hp företagsekonomi inklusive:22,5 hp företagsekonomi på G2F nivå,Redovisningsteori 7,5 hp,Ekonomisk statistik I 7,5 hp,Ekonomisk statistik II 7,5 hp,Engelska 6, eller motsvarande.

Linnéuniversitetet Facebook

Gör en intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Revision och revisorer
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Ett modernt, internationellt universitet i Småland

Linnéuniversitetet är ett modernt, internationellt universitet där allt är möjligt. Linnéuniversitetet finns i Kalmar och Växjö. Universitetet erbjuder över 150 utbildningsprogram och 1 300 fristående kurser inom en rad olika områden. Utbildningar ges både på campus och på distans. Att studera...

Läs mer om Linnéuniversitetet och visa alla utbildningar

Highlights