En kulturskola för alla

Lunds universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Malmö
3 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2024 - Malmö

En kulturskola för alla

Det här är en intensiv projektkurs som ger dig grundläggande kunskap om metoder och verktyg för projektledning inom kulturskolan.

I kursen samarbetar deltagarna under två veckor med att designa och skapa projekt för deltagarstyrt och tvärkonstnärligt lärande med utgångspunkt i ett inkluderande förhållningssätt och en kulturskola för alla. Kunskaperna och erfarenheterna i kursen ska ge studenterna möjligheter att ta en aktiv roll i att leda, utveckla och genomföra projekt i en dynamisk miljö.

Kursen ges på helfart under v. 35-36 och är förlagd till den konstnärliga fakultetens lokaler på Inter Arts Center i Malmö. Kursen kan läsas fristående eller som en del av kulturskolepedagogutbildningen. 

Kontakt: Lena Hallabro, lena.hallabro@mhm.lu.se

Läs mer om fristående kurser vid Musikhögskolan i Malmö

Förkunskaper

Grundläggande behörighet samt särskild behörighet motsvarande 90 hp inom ett konstnärligt ämne (Musik, konst eller scenkonst). 

Lunds universitet

Lunds universitet

Lunds universitet har sin naturliga plats bland Europas främsta lärosäten. Som Skandinaviens största enhet för högre utbildning och forskning bedriver universitetet idag verksamhet inom ett brett spektrum av ämnen. På Lunds universitet arbetar cirka 6 800 personer – lärare, forskare, administrativ...


Läs mer om Lunds universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Lunds universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för En kulturskola för alla

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön