Hållbar kvalitetsledning

Lunds universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Helsingborg
7.5 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2024 - Helsingborg

Hållbar kvalitetsledning

Kursen syftar till att ge studenterna teoretiska och konceptuella kunskaper och praktiska färdigheter för att hantera och upprätthålla kvalitet i organisatoriska sammanhang.

Kursen består av tre delar. Den första delen introducerar den historiska utvecklingen och utvecklingen av kvalitetshantering i organisatoriska sammanhang. I den andra delen introduceras studenterna till nyckelbegrepp, definitioner, strategier, processer, verktyg, metoder och olika ledningsmodeller för att hantera och upprätthålla kvalitet. Den tredje delen omfattar bedömning och mätning av olika organisatoriska nyckelprocesser och aktiviteter för att hantera och upprätthålla kvalitet.

Några av de nyckelelement som kommer att täckas i kursen är definitioner, principer, affärsmodeller för strategisk kvalitetshantering, självutvärderingsmetod för att diagnostisera och förbättra kvalitet.

https://www.ses.lu.se/en/education/stand-alone-courses/sustainable-quality-management

Förkunskaper

Kandidatexamen som omfattar minst 180 högskolepoäng, varav minst 90 högskolepoäng eller motsvarande inom samhällsvetenskap, företagsekonomi eller motsvarande. Engelska 6/Engelska B.

Lunds universitet

Lunds universitet

Lunds universitet har sin naturliga plats bland Europas främsta lärosäten. Som Skandinaviens största enhet för högre utbildning och forskning bedriver universitetet idag verksamhet inom ett brett spektrum av ämnen. På Lunds universitet arbetar cirka 6 800 personer – lärare, forskare, administrativ...


Läs mer om Lunds universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Lunds universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Hållbar kvalitetsledning

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön