Sök utbildning 👉
Fristående kurser (avancerad nivå)

Hållbar kvalitetsledning

Lunds universitet, i Helsingborg
Längd
7.5 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Längd
7.5 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum

Hållbar kvalitetsledning

Kursen syftar till att ge studenterna teoretiska och konceptuella kunskaper och praktiska färdigheter för att hantera och upprätthålla kvalitet i organisatoriska sammanhang.

Kursen består av tre delar. Den första delen introducerar den historiska utvecklingen och utvecklingen av kvalitetshantering i organisatoriska sammanhang. I den andra delen introduceras studenterna till nyckelbegrepp, definitioner, strategier, processer, verktyg, metoder och olika ledningsmodeller för att hantera och upprätthålla kvalitet. Den tredje delen omfattar bedömning och mätning av olika organisatoriska nyckelprocesser och aktiviteter för att hantera och upprätthålla kvalitet.

Några av de nyckelelement som kommer att täckas i kursen är definitioner, principer, affärsmodeller för strategisk kvalitetshantering, självutvärderingsmetod för att diagnostisera och förbättra kvalitet.

https://www.ses.lu.se/en/education/stand-alone-courses/sustainable-quality-management

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst 2024

  • Klassrum
  • Helsingborg

Förkunskaper

Kandidatexamen som omfattar minst 180 högskolepoäng, varav minst 90 högskolepoäng eller motsvarande inom samhällsvetenskap, företagsekonomi eller motsvarande. Engelska 6/Engelska B.
Lunds universitet

Lunds universitet

Lunds universitet har sin naturliga plats bland Europas främsta lärosäten. Som Skandinaviens största enhet för högre utbildning och forskning bedriver universitetet idag verksamhet inom ett brett spektrum av ämnen. På Lunds universitet arbetar cirka 6 800 personer – lärare, forskare, administrativ...

Läs mer om Lunds universitet och visa alla utbildningar

Highlights