Masterutbildning i logistik och styrning av försörjningskedjor

Lunds universitet
Sammanfattning
Program (avancerad nivå)
Lund
120 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2024 - Lund

Masterutbildning i logistik och styrning av försörjningskedjor

Programmet ger studenterna de resurser, tänkesätt och färdigheter som krävs för att bygga en framgångsrik karriär inom global logistik och styrning av försörjningskedjor. Studenterna lär sig problemlösningstekniker som tillämpas genom fallstudier och projektarbeten.

Utbildningen har ett tvärvetenskapligt förhållningssätt till utformning, planering och styrning av försörjningskedjor och logistikstrategier. 

Utexaminerade har en intressant och bred arbetsmarknad framför sig med jobb inom olika områden som inköp, förpackning, lagerhantering, produktion, transport och styrning av försörjningskedjor.

Det finns också möjlighet till en karriär inom exempelvis tillverkningsföretag, handels- och detaljhandelsföretag, managementkonsultföretag, leverantörer av logistik och i humanitära organisationer (t.ex. FN och Röda korset) över hela världen.

Programmet ges på engelska.

https://www.lunduniversity.lu.se/lubas/i-uoh-lu-TALSF

Förkunskaper

Avlagd kandidatexamen med inriktning mot industriell ekonomi, maskinteknik eller motsvarande. Den sökande måste ha fullgjort en kurs i dataprogrammering, en matematiskt orienterad kurs i statistik/sannolikhetslära samt en kurs i logistik, produktionsekonomi eller supply chain management. Engelska 6.

Examen & Intyg

Masterexamen

Lunds universitet

Lunds universitet

Lunds universitet har sin naturliga plats bland Europas främsta lärosäten. Som Skandinaviens största enhet för högre utbildning och forskning bedriver universitetet idag verksamhet inom ett brett spektrum av ämnen. På Lunds universitet arbetar cirka 6 800 personer – lärare, forskare, administrativ...


Läs mer om Lunds universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Lunds universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Masterutbildning i logistik och styrning av försörjningskedjor

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön