Sök utbildning 👉
Fristående kurser (grundnivå)

Music Management & Business

Lunds universitet, i Malmö
Längd
15 hp
Utbildningstakt
Deltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Längd
15 hp
Utbildningstakt
Deltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum

Music Management & Business

Detta är en kurs för dig som är intresserad av att få en djupare kunskap i hur musikbranschen fungerar både ur ett strukturellt och organisatoriskt perspektiv, men också ur ett ekonomiskt och kommersiellt perspektiv.

För musikindustrin har det senaste decenniets snabba tekniska utveckling medfört stora behov av att ändra både arbetssätt och intäktsmodeller. För den som vill söka sig till denna bransch, krävs både breda och allmänna teorikunskaper, men också praktiska insikter i hur man lyckas nå framgång och resultat i en föränderligt digital värld.

Kursen vänder sig till dig som vill arbeta inom en spännande och kreativ bransch, som de senaste decennierna ökat allt mer i betydelse för svensk exportindustri. Men också för utövande musiker och instrumentalister som vill bredda sin förståelse för hur musikbranschen fungerar. Detta för att bättre kunna planera och anpassa sina arbetsstrategier. Kursen ges på plats vid Musikhögskolan i Malmö.

Kursansvarig: Dragan Buvac, dragan.buvac@mhm.lu.se

Läs mer om fristående kurser vid Musikhögskolan i Malmö

 

 

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst 2024

  • Klassrum
  • Malmö

Förkunskaper

Grundläggande behörighet 
Lunds universitet

Lunds universitet

Lunds universitet har sin naturliga plats bland Europas främsta lärosäten. Som Skandinaviens största enhet för högre utbildning och forskning bedriver universitetet idag verksamhet inom ett brett spektrum av ämnen. På Lunds universitet arbetar cirka 6 800 personer – lärare, forskare, administrativ...

Läs mer om Lunds universitet och visa alla utbildningar

Highlights