Digitalisering av verksamheter

Mälardalens universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Eskilstuna
15 hp
Heltid

Digitalisering av verksamheter

Digitalisering av verksamheter har inneburit att nya varor och tjänster utvecklas samt har även förändrat arbetsmomenten i många yrken. Den digitala utvecklingen har, med andra ord, påverkat vilka kompetenser som efterfrågas av företag och organisationer. Om du är intresserad av hur digitalisering påverkar såväl verksamheter som människorna i verksamheter samt vilka utmaningar digitaliseringen innebär för företag och organisationer, då är denna kurs ett bra val för dig. I denna kurs arbetar du såväl teoretiskt som praktiskt med digitaliseringsfrågor kopplat till verksamhet, grupper och individer. Kursen erbjuder två spår, ett teoretiskt och ett praktiskt, där ni väljer en av dem. Det teoretiska spåret förbereder dig för kommande kandidatuppsats och erbjuder fördjupade teoretiska kunskaper inom digitalisering kopplat till företagsekonomi. Det andra spåret, praktiska, erbjuder Verksamhetsförlagd Utbildning (VFU) under fyra veckor. Under VFU-tiden får du inblick i hur digitaliseringen påverkar en verksamhet. Du ska själv finna din praktikplats. Under din VFU har du också med dig en självständig skrivuppgift från kursen som ska genomföras och presenteras vid kursavslut. Även det praktiska spåret är uppsatsförberedande. Sista veckan på kursen träffas studenterna från de båda spåren, teoretiska och praktiskt, för presentationer och slutexamination.

Förkunskaper

Företagsekonomi 60 hp med successiv fördjupning, varav 45 hp ska vara godkända vid kursstart. Av dessa ska15 hp på nivå G1F.

Mälardalens universitet

Ditt livs resa börjar på Mälardalens universitet

Mälardalens universitetär en startstation för dig som vill vidare. Vi är en av de bästa i landet på att ge utbildning som leder till jobb. Cirka 80 procent av våra studenter får jobb inom ett år efter examen. Inte så dumt...


Läs mer om Mälardalens universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Mälardalens universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Digitalisering av verksamheter

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön