Dramapedagogik III

Malmö universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Malmö
15 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Vår 2025 - Malmö
Sista ansökan: 2024-10-15

Dramapedagogik III

Dramapedagogik III: Gestaltning och konstpedagogiska processer.I kursen ges studenten möjlighet att utveckla en fördjupad förmåga att genomföra ett gestaltande arbete inom dramapedagogik med inriktning mot scenisk gestaltning. Studenten får möjlighet att fördjupa sin förståelse för det praktiska och teoretiska arbetet med att skapa utforskande och utmanande mötesplatser mellan scenkonst och olika slags publik. I kursen bearbetas frågor kring ledarskap, grupprocess och hur reflekterande samtal kan stödja lärandeprocesser.

Förkunskaper

Kursen har följande högskolekurser som förkunskapskrav: KS281F Dramapedagogik I (godkänd) och KS282F Dramapedagogik II (genomgången) eller KS112F Pedagogiskt drama II, Drama i mötet med andra, rummet och samhället (godkänd)

Malmö universitet

Oavsett var man befinner sig i centrala Malmö är det aldrig långt till högskolan. Verksamheten bedrivs på Universitetsholmen i Västra hamnen, en av landets mest spännande och expansiva stadsdelar just nu, samt vid Universitetssjukhuset Mas i de södra delarna av...


Läs mer om Malmö universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Malmö universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Dramapedagogik III

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön