Yrkeslärarutbildning

Malmö universitet
Sammanfattning
Program (grundnivå)
Distans
90 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Vår 2025 - Distans
Sista ansökan: 2024-10-15

Yrkeslärarutbildning

Om du väljer läraryrket väntar ett stimulerande och spännande arbete. Du får förmånen att arbeta med ungas lärande och utveckling. Att utbilda morgondagens vuxna innebär att ständigt utvecklas och utmanas i sin yrkesroll. För att du ska få en utbildning som bygger på aktuell forskning och beprövad erfarenhet bedriver Malmö universitet ett nära samarbete med regionens skolor. Som student deltar du aktivt i verksamheten vid en förskola eller skola under hela din studietid, och du har tillgång till en levande forsknings- och utvecklingsmiljö. Du erbjuds en gedigen yrkesutbildning i en kreativ miljö.Som yrkeslärare i gymnasieskolan har du ansvar för elevernas lärande och utveckling inom deras framtida yrkesområde.
Arbetsförmedlingen bedömer arbetsmarknaden för yrkeslärare som god, även på sikt.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet samt kvalificerade och relevanta yrkeskunskaper inom något eller några av de yrkesämnen som finns i gymnasieskolans yrkesprogram.

Examen & Intyg

Yrkeslärarexamen

Malmö universitet

Oavsett var man befinner sig i centrala Malmö är det aldrig långt till högskolan. Verksamheten bedrivs på Universitetsholmen i Västra hamnen, en av landets mest spännande och expansiva stadsdelar just nu, samt vid Universitetssjukhuset Mas i de södra delarna av...


Läs mer om Malmö universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Malmö universitetRecensioner

Det finns inga recensioner för Yrkeslärarutbildning

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön