Sök utbildning 👉
Fristående kurser (avancerad nivå)

Företagsekonomi, Affärsförnyelse och tillväxt, avancerad nivå

Örebro universitet, i Örebro
Längd
15 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Vår 2025 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Längd
15 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Vår 2025 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum

Företagsekonomi, Affärsförnyelse och tillväxt, avancerad nivå

Dagens och morgondagens företag ställs inför flera utmaningar för att lyckas på marknaden. Till dessa hör att skapa ett överlägset kundvärde och utveckla en god förmåga att ta till vara på sina resurser samt att vara flexibel och proaktiv i sitt agerande. I att lyckas finns också tanken om tillväxt. Hur företag kan hantera dessa utmaningar genom marknadsstrategier för tillväxt, innovation och entreprenöriella aktiviteter är i fokus i denna kurs. I kursen ges både en fördjupad teoretisk förståelse och en förståelse för hur man praktiskt arbetar med affärsförnyelse och tillväxt i företag.Kursens kunskaper är viktiga för dig som framtida beslutsfattare i näringslivet oavsett vilket område du kommer att arbeta inom.Övrigt:Viss undervisning kan komma att hållas på engelska.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Vår 2025

  • Klassrum
  • Örebro

Förkunskaper

Företagsekonomi, grundkurs, 30 högskolepoäng, Företagsekonomi fortsättningskurs, 30 högskolepoäng och 15 högskolepoäng på kandidatnivå i företagsekonomi. Dessutom krävs Svenska 3/Svenska B.
Örebro universitet

Örebro universitet är ett av Sveriges mest expansiva universitet med cirka 17 000 studenter och 1 260 anställda. Tre kilometer, eller tio minuter på cykel, från centrala Örebro ligger universitetets huvudcampus. Campusområdet är som en egen liten stad - förutom...

Läs mer om Örebro universitet och visa alla utbildningar

Highlights