Företagsekonomi, fortsättningskurs

Örebro universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Örebro
30 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2024 - Örebro

Företagsekonomi, fortsättningskurs

Denna kurs bygger vidare och fördjupar de kunskaper du fick i den första grundkursen och består av fyra delkurser. Den första delkursen, Teori och modellering, ger dig en verktygslåda inför kommande arbete med utredningar, en förståelse för hur du ska kunna tolka forskning och en grund inför kommande uppsatser. I den andra delkursen, Organisation, lär du dig hur vi historiskt har sett på organisationer och relaterar detta till hur olika perspektiv påverkar hur vi idag ser på och hanterar organisationer. Här får ett etiskt perspektiv en betydande roll. I delkursen Finansiell planering får du förståelse för hur externa lönsamhetskrav slår igenom i olika planerings- och analysmodeller som används i den interna planeringen. I den sista delkursen, om Marknadsföring, får du inblick i produktutvecklingsprocessen, från att ta fram en idé till lansering av produkten.

Förkunskaper

15 hp från Företagsekonomi, grundkurs, 30 hp eller 15 hp från Företagsekonomi, Företagets affärer och styrning, grundkurs, 30 hp.

Örebro universitet

Örebro universitet är ett av Sveriges mest expansiva universitet med cirka 17 000 studenter och 1 260 anställda. Tre kilometer, eller tio minuter på cykel, från centrala Örebro ligger universitetets huvudcampus. Campusområdet är som en egen liten stad - förutom...


Läs mer om Örebro universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Örebro universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Företagsekonomi, fortsättningskurs

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön