Företagsekonomi, Management: Ledarskap och organisering, kandidatkurs

Örebro universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Örebro
15 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Vår 2025 - Örebro
Sista ansökan: 2024-10-15

Företagsekonomi, Management: Ledarskap och organisering, kandidatkurs

Kursen förbereder för kommande möten med olika typer av organisationer och ledarskap. Arbetslivet är i allt väsentligt organiserat genom olika organisationer. Organisationer kan ledas, fungera och agera på många olika sätt. I organisationer av idag är förändring och anpassning, inte minst till vår samtids globaliserade värld, nödvändigt för att överleva. Kursen är till för att öka kunskapen om olika sätt att leda, organisera och förändra verksamheter samt för att öka förståelsen av globaliseringens konsekvenser för ledning och organisering. Arbetssättet i kursen tränar och utvecklar förmågan att analysera och reflektera över de ledarskaps- och organisationsproblem som uppstår i praktikens värld.Övrigt:Viss undervisning kan komma att hållas på engelska.

Förkunskaper

Företagsekonomi, grundkurs, 30 högskolepoäng och 15 högskolepoäng från Företagsekonomi, fortsättningskurs, 30 högskolepoäng.

Örebro universitet

Örebro universitet är ett av Sveriges mest expansiva universitet med cirka 17 000 studenter och 1 260 anställda. Tre kilometer, eller tio minuter på cykel, från centrala Örebro ligger universitetets huvudcampus. Campusområdet är som en egen liten stad - förutom...


Läs mer om Örebro universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Örebro universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Företagsekonomi, Management: Ledarskap och organisering, kandidatkurs

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön