Handledarutbildning för förskollärare och lärare II

Örebro universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Örebro
5 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2024 - Örebro

Handledarutbildning för förskollärare och lärare II

Kursens vänder sig till dig som redan har läst en grundläggande VFU-handledarutbildning och nu vill fördjupa dina kunskaper på handledningens givande område. Målet är att du utvecklar fördjupade kunskaper om bedömningsprocesser vid VFU-handledning. Du ges möjligheter att analysera dina erfarenheter av handledande samtal och utmaningar i handledning genom diskussioner i seminarieform och workshops. Kursen fokuserar på betydelsen av kontinuerlig handledning för studenters professionsblivande under hela utbildningstiden.

Förkunskaper

Lärarexamen alternativt Förskollärarexamen samt ett års yrkeslivserfarenhet som lärare eller förskollärare på minst halvtid efter avlagd examen. Därutöver krävs kursen Handledarutbildning för förskollärare och lärare, 7,5 högskolepoäng.

Örebro universitet

Örebro universitet är ett av Sveriges mest expansiva universitet med cirka 17 000 studenter och 1 260 anställda. Tre kilometer, eller tio minuter på cykel, från centrala Örebro ligger universitetets huvudcampus. Campusområdet är som en egen liten stad - förutom...


Läs mer om Örebro universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Örebro universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Handledarutbildning för förskollärare och lärare II

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön