Naturorienterande ämnen och teknik för lärare i åk 4-6. Ingår i Lärarlyftet

Örebro universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Distans
30 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Höst 2024 - Distans

Naturorienterande ämnen och teknik för lärare i åk 4-6. Ingår i Lärarlyftet

Denna kurs ingår i Lärarlyftet. Kursen ger grunder inom naturvetenskapliga och tekniska områden för lärare med inriktning mot grundskolans åk 4-6. Kursen fokuserar på centrala innehåll i biologi, kemi, fysik och teknik och hur det kan omsättas i undervisning som syftar till att eleverna kan utveckla intresse för och kunskaper om naturvetenskapliga och tekniska sammanhang. Didaktiska aspekter integreras i samtliga delkurser.För att delta i en kurs inom Lärarlyftet ska du: ha en behörighetsgivande lärarexamen, vara anställd som lärare inom skolväsendet förutom i förskolan och fritidshemmet, av staten, en kommun eller enskild huvudman och ha en arbetsgivare som har godkänt ditt deltagande.Du som är anställd av annan som enligt avtal med kommunen utför uppgifter på entreprenad inom skolväsendet kan också gå kurser inom Lärarlyftet.

Förkunskaper

Anställd som lärare med en behörighetsgivande lärarexamen som är avsedd för åk 4-6 eller åk 7-9 utan att vara ämnesbehörig.

Örebro universitet

Örebro universitet är ett av Sveriges mest expansiva universitet med cirka 17 000 studenter och 1 260 anställda. Tre kilometer, eller tio minuter på cykel, från centrala Örebro ligger universitetets huvudcampus. Campusområdet är som en egen liten stad - förutom...


Läs mer om Örebro universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Örebro universitetRecensioner

Det finns inga recensioner för Naturorienterande ämnen och teknik för lärare i åk 4-6. Ingår i Lärarlyftet

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön