Högskoleingenjörsprogrammet i hållbar utveckling i industriell teknik

Uppsala universitet
Sammanfattning
Program (grundnivå)
Gotlands Län
180 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2024 - Gotlands Län
Sista ansökan: 2024-04-15

Högskoleingenjörsprogrammet i hållbar utveckling i industriell teknik

Drivs du av en vilja att skapa förändring på din framtida arbetsplats? Vill du hjälpa till att utveckla en mer hållbar industri? Är du samtidigt intresserad av komplex problemlösning? Högskoleingenjörsprogrammet i hållbar utveckling i industriell teknik är till för dig som vill vara en aktiv medskapare av framtidens näringsliv.

Utbildningen ger dig breda kunskaper i industriell teknik och en djup förståelse för hur hållbarhet kan användas i arbetet med att utveckla framtidens produktion. Du lär dig bland annat att förbättra olika processer inom logistik och produktionsledning. Till din hjälp har du metoder och verktyg där digitalisering och hållbar utveckling står i fokus.

Du får traditionella ingenjörskunskaper inom logistik, produktionsledning, styr- och reglersystem och mekanik. Du får också färdigheter i exempelvis industriell management, och läser ämnen som projektledning, industriell ekonomi, ledarskap och verksamhetsutveckling.

Programmet ges på engelska och leder till en högskoleingenjörsexamen.

Genom utbildningen får du breda kunskaper och färdigheter ger dig som ingenjör inom industriell teknik goda möjligheter till jobb både i Sverige och utomlands. Du kan till exempel jobba med produktionsplanering, logistik, produktstyrning, verksamhetsutveckling, projektledning eller hållbarhetsfrågor.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet och Fysik 2, Kemi 1, Matematik 3c/Matematik D

Examen & Intyg

Högskoleingenjörsexamen

Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet Uppsala universitet är ett internationellt välkänt forskningsuniversitet med vetenskapens och utbildningens utveckling i fokus. Universitetet främjar utveckling och innovation genom en aktiv roll i samhället. Utbildningar på Uppsala Universitet Uppsala universitet har ett stort utbildningsutbud på...


Läs mer om Uppsala universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Uppsala universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Högskoleingenjörsprogrammet i hållbar utveckling i industriell teknik

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön