07 okt 2021

"Omogen" polisstudent stängs av

En student på polisskolan vid Linnéuniversitetet i Växjö har stängts av från sin utbildning eftersom han är omogen och har bristande omdöme, rapporterar SVT:s Smålandsnytt.

Bland annat ska han ha ifrågasatt ett ingripande mot en fotbollshuligan, anmärkningsvärt eftersom han själv rör sig i huligankretsar.

En annan gång ska han ha försökt hindra ett ingripande mot sin bror genom att presentera sig som en blivande poliskollega.

Artiklar om polisen

Polishögskolans tips inför rekryteringen

Polisstudenter ska lära sig köra bil

Polisskolan på fyra hjul

AllaStudier.se / TT

Senast uppdaterad: 07 okt 2021

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2021-10-07

Studentbostad

Söker du studentboende i Stockholm, Umeå eller Lund?  Den stora utmaningen är att hitta studentbostad. Vi tipsar. På de flesta utbildningsorter finns billigare bostäder som är särskilt vikta åt studenter. Initiativtagare till dessa är ofta det lokala lärosätet, kommunen, studentnationen eller studentkåren. Oftast är studentbostäderna mindre lägenheter, pentryn eller korridorrum där du delar k ...
Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-04-16

Läkarstudenter använder knark

Enligt en undersökning är narkotikaanvändningen inte ovanlig bland läkarstudenter i Uppsala. En tredjedel vet var de kan få tag på narkotika. SR:s Upplandsnytt har genomfört en undersökning angående narkotikavanor bland läkarstudenter i Uppsala. I undersökningen svarade var sjätte student att de någon gång provat narkotika. Fem procent hade använt narkotika under den senaste månaden.
Läs mer
Senast uppdaterad: 2022-08-12

Naturälskare – här hittar du karriären

Betyder sommaren att du klättrar i träd, planterar buskar och ständigt har jord under naglarna? Det finns perfekta utbildningar för dig. Och arbetsmarknaden ser ljus ut. Gillar du att jobba med växter och jord kan du få jobba både högt och lågt – bokstavligt talat. Utbilda dig till trädgårdsmästare och gräv gropar, bli arborist och klättra i träd eller jobba med helheten som landskapsarkitekt.
Läs mer