Sök utbildning 👉
Fristående kurser (grundnivå)

Maten, sinnena och sensorisk kommunikation

Längd
7.5 hp
Utbildningstakt
Deltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Distans
Längd
7.5 hp
Utbildningstakt
Deltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Distans

Maten, sinnena och sensorisk kommunikation

Maten, sinnena och sensorisk kommunikation Sätt ord på smaken!

Vet du om att det finns en vetenskap bakom smakerna, konsistenserna och aromerna i maten vi äter? Ta chansen att lära dig mer om hur dina sinnen fungerar och hur forskare och företag tar fram sensoriska beskrivningar och smakprofiler för sensorisk marknadsföring.

Kursen kommer att ge dig insikt i hur dina upplevelser påverkas av tidigare erfarenheter, attityder och dina unika sinnens förmåga. Du får möjlighet att fördjupa dig i en livsmedelsprodukt och dess sensoriska profil med hjälp av sensoriska analysmetoder.

Kursen är flexibel och helt digital, så du kan utforska sinnenas värld var du än är och när det passar dig bäst under kursens gång. Anslut till vår nätgemenskap och forma framtidens sensoriska upplevelser. Välkommen!

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst 2024

  • Distans
  • Distans

Förkunskaper

Grundläggande behörighet
Göteborgs universitet

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 37 000 studenter och 6 000 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats, flödande av kunskap och idéer. Öppenheten är ett signum som genomsyrar verksamheten. Universitetet tar plats i debatten...

Läs mer om Göteborgs universitet och visa alla utbildningar

Highlights