Nutrition och ätande (fristående kurs)
Efter godkänd kurs ska studenten kunna:
- analysera och bedöma funktionsnedsättningar i relation till ätande och livskvalitet samt tillämpa ett personcentrerat förhållningssätt för att stödja delaktighet i samband med ätande och måltider
- analysera och värdera komplexa problem relaterat till ätande och nutrition utifrån ett professionellt perspektiv med beaktande av ett evidensbaserat och etiskt förhållningssätt
- värdera mätinstrument och kvalitetsregister vid olika funktionsnedsättningar i samband med nutrition och ätande
- värdera evidens inom ett forskningsområde för att kunna skapa förbättringsarbete inom nutrition och ätande
- värdera sjuksköterskans ansvar att initiera och verka för samverkan med andra yrkeskompetenser.
Kommande starter
Välj mellan 2 startdatum
Förkunskaper
- Sjuksköterskeexamen
Gör en intresseanmälan
Välkommen till Högskolan Dalarna
Högskolan Dalarna har 14 000 studenter och 820 anställda. Ungefär 11 000 studenter vid lärosätet studerar nätbaserat på distans. Högskolan Dalarna ligger i framkant gällande studier på distans och nätbaserad undervisning. Högskolan Dalarna har ett brett utbildningsutbud både på grundnivå och...
Highlights