Sök utbildning 👉
Fristående kurser (grundnivå)

Dans och scenisk produktion 1

Karlstads universitet, i Karlstad
Längd
7.5 hp
Utbildningstakt
Deltid
Nästa startdatum
Vår 2025 se detaljer
Sista ansökan
Sista ansökan: 2024-10-15
Utbildningsform
Klassrum
Längd
7.5 hp
Utbildningstakt
Deltid
Nästa startdatum
Vår 2025 se detaljer
Sista ansökan
Sista ansökan: 2024-10-15
Utbildningsform
Klassrum

Dans och scenisk produktion 1

I denna kurs arbetar vi tillsammans med föreställning som mål! Med dans och rörelse i förgrunden tar vi hjälp av exempelvis kostym, smink, röst och rekvisita för att producera ett spännande sceniskt framträdande. Förståelse för en produktion och dess olika delar övas genom bland annat koreografiarbete och reflektioner kring konstnärliga perspektiv.Kursen innehåller:- Sceniskt arbete och scenisk beredskap- Koreografi- Eget skapande- Reflektion över eget och andras konstnärliga arbeteUndervisning sker genom koreografiarbete och sceniskt framträdande.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Vår 2025

  • Klassrum
  • Karlstad
  • Sista ansökan: 2024-10-15

Förkunskaper

7,5 hp praktisk dansträning alternativt gymnasiets dansteknik 1 eller motsvarande som styrks med intyg.Motsvarandebedömning kan göras.
Karlstads universitet

Karlstad universitet är ett av landets yngsta universitet. Här erbjuds ett flertal utbildningsprogram, både på grund- och avancerad nivå. Karlstads universitet vill bidra till såväl internationell som regional och personlig kunskapsutveckling. Genom öppenhet, nytänkande och mångvetenskap har de etablerat sig...

Läs mer om Karlstads universitet och visa alla utbildningar

Highlights