Kandidatprogram i service management, Hälsa

Lunds universitet
Sammanfattning
Program (grundnivå)
Helsingborg
180 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2024 - Helsingborg

Kandidatprogram i service management, Hälsa

Är du intresserad av välmående kopplat till arbetslivet? Tycker du att det verkar spännande att arbeta med att utveckla och bidra till god hälsa för både personal och kunder? Då ska du söka till service management med inriktning Hälsa. Service management är utbildningen för dig som är driven, social och vill göra skillnad. Vårt kandidatprogram öppnar dörrar till en bred arbetsmarknad och förbereder dig på att leda, utveckla och organisera företag och organisationer.

Om programmet

Service management är en unik utbildning med stark förankring i aktuell forskning och branschinsikt. Du får bred kunskap om organisation, ledarskap, ekonomi och marknadsföring, men också fördjupad kunskap genom den inriktning du väljer: Hälsa, Retail eller Turism och hotell. Programmet är inriktat på branscher som fokuserar på kunder och tjänster och du får därför spetskunskaper för att kunna arbeta kundfokuserat, bygga kundrelationer och förstå konsumentbeteenden. Du lär dig också att utveckla personalstrategier och vad som är hållbart ledarskap. Efter tre år har du en förmåga att förstå hur alla delar i en tjänsteverksamhet hänger samman och blir väl rustad för ditt framtida arbetsliv. 

Inriktningen Hälsa

Hälsosektorn är på stark framväxt och påverkar vårt sätt att leva och vårt arbetsliv. Att människor mår bra ses som allt viktigare för både företag och samhälle. När du läser inriktningen Hälsa får du fördjupade kunskaper för att arbeta strategiskt med hälsofrämjande kundrelationer, ledarskap, HR och arbetsmiljö på ett innovativt sätt. 

Efter utbildningen

Programmets bredd gör att du kan arbeta i många olika branscher och verksamheter. Tidigare studenter som läst inriktningen Hälsa arbetar exempelvis som personalansvarig, HR konsult, rekryterare, marknadsförare, ekonom, projektledare, avdelningschef.

Efter din kandidatexamen i service management kan du fortsätta läsa masterprogrammet i service management, som erbjuder fem olika inriktningar.

https://www.ses.lu.se/kandidatprogram/service-management

Förkunskaper

Grundläggande behörighet + Matematik 2a eller 2b eller 2c, Samhällskunskap 1b eller 1a1+1a2.

Examen & Intyg

Kandidatexamen

Lunds universitet

Lunds universitet

Lunds universitet har sin naturliga plats bland Europas främsta lärosäten. Som Skandinaviens största enhet för högre utbildning och forskning bedriver universitetet idag verksamhet inom ett brett spektrum av ämnen. På Lunds universitet arbetar cirka 6 800 personer – lärare, forskare, administrativ...


Läs mer om Lunds universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Lunds universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Kandidatprogram i service management, Hälsa

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön