AI-verktyg och metoder för framtidens klassrum

Malmö Yrkeshögskola
Sammanfattning
Korta Yh-utbildningar
Distans
14 veckor
Studiemedelsberättigad
Distans
Startdatum: 2024-09-16 - Distans

AI-verktyg och metoder för framtidens klassrum

Bli en bättre utbildare med hjälp av de nya verktygen! Den nya tekniken kan utveckla lärandet, förklara och förmedla kunskap på nya sätt och med nya metoder –  inte minst för de som har svårt att hänga med i den traditionella undervisningen – elever som vuxna.

I Sverige finns idag 140.000 lärare (omräknat till heltidstjänster) och uppskattningsvis 80.000 som direkt arbetar med utbildningsrelaterade uppgifter på företag och i organisationer. Samtliga av dessa kommer påverkas av de nya möjligheter som följer med utvecklingen av AI.

Många av er försöker nu själva komma igång med AI och provar på olika sätt och det är för er vi vill ge en möjlighet att vidareutveckla era yrkeskunskaper genom denna korta kurs.

Förkunskaper

Gymnasieexamen. Saknar du ditt gymnasiebetyg, ring din kommun. Vi brukar också acceptera akademiska meriter eftersom dessa bör visa på att du har en gymnasieexamen.

Särskilda förkunskaper:

Du behöver ha minst ett års yrkeserfarenhet från arbete som lärare i klassrum på förskola, grundskola, gymnasium – eller med motsvarande uppgifter inom näringslivet, myndigheter eller organisationer som internutbildning, onboarding och andra utbildningsrelaterade arbetsuppgifter.

Kursinnehåll

(70 YH-poäng, 14 veckor)

  • Generativ AI, 15 YHp, 3 veckor
  • Generativ AI med Open Source, 25 YHp, 5 veckor
  • Generativ AI i skolans värld, 30 YHp, 6 veckor

Utbildningen hålls på flexibel distansför att göra det möjligt studera samtidigt som du jobbar. Vanligtvis innebär detta en föreläsning på en timmekring lunch varje måndag och därefter självstudierdu gör när det passar dig och uppgifterdu ska ha gjort innan fredagen samma vecka.

Föreläsningarna sker för hela klassen via Zoomoch vi rekommenderar du är med eftersom du även kommer kunna ställa frågor och ge kommentarer i realtid. Men alla föreläsningar spelas in så om du missar någon, kan du alltid se föreläsningen i efterhand.

Alla lärare du möter kommer direkt från arbetslivet och har med sig absolut senaste kunskap.

Malmö Yrkeshögskola

Malmö Yrkeshögskola

Malmö Yrkeshögskola har startats av personer med lång erfarenhet av utbildning inom nya medier och informationsteknik. Malmö Yrkeshögskola känner att de traditionella högskolorna inte riktigt hänger med i den snabba tekniska utvecklingen och framförallt inte i alla nya affärsmöjligheter som följer...


Läs mer om Malmö Yrkeshögskola och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om AI-verktyg och metoder för framtidens klassrum
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Malmö Yrkeshögskola

Anckargripsgatan 3
211 19 Malmö

Tel: 0200 - 210 999
Mobil 0739-73 00 03
Fax 040-624 02 99
my.se

Recensioner

Det finns inga recensioner för AI-verktyg och metoder för framtidens klassrum

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen AI-verktyg och metoder för framtidens klassrum från Malmö Yrkeshögskola, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön