Måltidskunskap och värdskap, Arbetsliv och ledning inom gastronomi

Örebro universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Hällefors
7.5 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2024 - Hällefors

Måltidskunskap och värdskap, Arbetsliv och ledning inom gastronomi

I den här kursen får du möjligheten att förklara, analysera och utveckla verksamheter i gastronominäringen utifrån ett personal- och organisationsperspektiv där frågor som jämställdhet, jämlikhet, mångfald, kulturella skillnader, arbetsrätt berörs såväl teoretiskt som praktiskt.Kursen ger dig även en introduktion till ledarskap - att leda dig själv, att leda en grupp och att leda en organisation.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet.

Örebro universitet

Örebro universitet är ett av Sveriges mest expansiva universitet med cirka 17 000 studenter och 1 260 anställda. Tre kilometer, eller tio minuter på cykel, från centrala Örebro ligger universitetets huvudcampus. Campusområdet är som en egen liten stad - förutom...


Läs mer om Örebro universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Örebro universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Måltidskunskap och värdskap, Arbetsliv och ledning inom gastronomi

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön