Sök utbildning 👉
Fristående kurser (grundnivå)

Måltidskunskap och värdskap, Arbetsliv och ledning inom gastronomi

Örebro universitet, i Hällefors
Längd
7.5 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Längd
7.5 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum

Måltidskunskap och värdskap, Arbetsliv och ledning inom gastronomi

I den här kursen får du möjligheten att förklara, analysera och utveckla verksamheter i gastronominäringen utifrån ett personal- och organisationsperspektiv där frågor som jämställdhet, jämlikhet, mångfald, kulturella skillnader, arbetsrätt berörs såväl teoretiskt som praktiskt.Kursen ger dig även en introduktion till ledarskap - att leda dig själv, att leda en grupp och att leda en organisation.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst 2024

  • Klassrum
  • Hällefors

Förkunskaper

Grundläggande behörighet.
Örebro universitet

Örebro universitet är ett av Sveriges mest expansiva universitet med cirka 17 000 studenter och 1 260 anställda. Tre kilometer, eller tio minuter på cykel, från centrala Örebro ligger universitetets huvudcampus. Campusområdet är som en egen liten stad - förutom...

Läs mer om Örebro universitet och visa alla utbildningar

Highlights