Visa allastudier.se som: Mobil
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Queensland (delstat)
Engelska
Startdatum: Löpande - Queensland (delstat)

Bachelor of Psychology

Vill du arbeta som psykolog ger denna examen dig grundkunskaper i de centrala områdena som kliniska, utvecklingsmässiga, biologiska och kognitiva. Du utvecklar dina färdigheter i kritisk analys samt utvärdering och hantering av data och kommunikation. Du lär dig även principerna för rådgivning och skaffar dig de grundläggande färdigheterna för att hjälpa människor med personliga, hälsomässiga, arbets- och sociala svårigheter. Du får även lära dig att tillämpa psykologiska teorier till ämnen som motivation, stress, attityder, kriminell verksamget, lärande, gruppbeteende, arbetsvillkor och organisatoriska strukturer.

(Viktigt om man har planer på att senare arbeta i Sverige är att man ska vara medveten om att en Bachelor of Psycology inte motsvarar leg. psykolog enligt den svenska normen).

Examen & Intyg

BA

Griffith University - Gold Coast - Study Abroad

Griffith University är Australiens populäraste universitet bland svenska studenter. Universitet ligger i Gold Coast och Brisbane som har över 300 soldagar per år. Det fina läget gör att skolan är perfekt för den som vill vistas i ett varmt och...


Läs mer om Griffith University - Gold Coast - Study Abroad och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Griffith University - Gold Coast - Study Abroad