Sök utbildning 👉
Fristående kurser (avancerad nivå)

Personal- och arbetsvetenskapliga perspektiv på digitalisering

Längd
15 hp
Utbildningstakt
Deltid
Nästa startdatum
Vår 2025 se detaljer
Utbildningsform
Distans
Längd
15 hp
Utbildningstakt
Deltid
Nästa startdatum
Vår 2025 se detaljer
Utbildningsform
Distans

Personal- och arbetsvetenskapliga perspektiv på digitalisering

Kursen behandlar det generella kunskapsläget inom arbetsvetenskapliga perspektiv på digitalisering. Genomgående ställs AI, digitala system och olika smarta lösningar i relation till arbetsdelningsprocesser och arbetsmiljö.Kursen behandlar praxisnära forskningsmetoder. Detta sker med utgångspunkt från två olika exempelområden. För varje exempelområde diskuteras arbetsplatsers struktur och ledningsrationaliteter så väl som yrkesutövandets struktur och rationaliteter samt gruppsykologiska aspekter. Kursen tar upp metodologi och metod som är användbara i praxisnära forskning, som interaktionistiska teorier, socialpsykologi och tidsgeografi.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Vår 2025

  • Distans
  • Distans

Förkunskaper

Godkänt resultat om minst 180 hpmed relevans för huvudområde Personal- och arbetslivsvetenskap, folkhälsa eller samhällsvetenskapinklusive15 hp självständigt arbetesamtEngelska 6eller motsvarande.
Högskolan Kristianstad

Utbildningarna är utsedda till några av landets bästa 

Högskolan Kristianstad är en populär högskola i södra Sverige. Där finns några av landets bästa utbildningar som leder till jobb. Du har nära kontakt med dina lärare och försvinner inte i mängden, en liten men samtidigt stor högskola. Högskolan Kristianstad...

Läs mer om Högskolan Kristianstad och visa alla utbildningar

Highlights