Aktivitetsvetenskap 1

Karolinska institutet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Distans
15 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Vår 2025 - Distans
Sista ansökan: 2024-10-15

Aktivitetsvetenskap 1

Kursen riktar sig till arbetsterapeuter och andra yrkesgrupper såväl inom hälso- och sjukvården som inom vård och omsorg som är intresserad av fördjupad kunskap och förståelse inom området aktivitetsvetenskap. Kursen behandlar a) ursprunget till aktivitetsvetenskap, b) viktiga begrepp inom aktivitetsvetenskap, samt c) dess relation till aktivitetsinriktade interventioner eller forskning som inriktas på att möjliggöra social delaktighet, aktivitetsutförande, och skapa förutsättningar för att öka hälsa och välbefinnande på individ- eller befolkningsnivå. Kursen syftar till att utveckla din förmåga att göra en teoretisk analys inom ett specifikt område av aktivitetsvetenskap.

Förkunskaper

Kandidatexamen i arbetsterapi. Alternativt arbetsterapeutexamen om minst 180 hp varav/samt minst 15 hp i vetenskaplig teori och metod och/eller examensarbete. Dessutom krävs Svenska B/Svenska 3 och Engelska A/Engelska 6 med lägst betyget godkänd/E.

Karolinska institutet

Karolinska Institutet (KI) är ett av världens ledande medicinska universitet och Skandinaviens största centrum för medicinsk utbildning och forskning som spänner över hela det medicinska fältet, från psykologi till cell- och molekylärbiologi. Hit kommer studenter och forskare från jordens alla...


Läs mer om Karolinska institutet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Karolinska institutet



Recensioner

Det finns inga recensioner för Aktivitetsvetenskap 1

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön