Visa allastudier.se som: Mobil

Cert. Hälsotränare

Tränarakademin
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Stockholm
8 dagar
17 995 SEK inkl. moms
Klassrum
Startdatum: 2021-05-08 - Stockholm

Videoreportage

Cert. Hälsotränare

Cert. Hälsotränare

Utveckla dina träningskunskaper och bli certifierad hälsotränare

Certifierad Hälsotränare är en unik vidareutbildning för dig som vill coacha individer och/eller företag mot bättre fysisk och mental hälsa.

För att ge dig de evidensbaserade kunskaper och förmågorna som du behöver för att skapa framgång i arbetet som hälsotränare har vi rekryterat några av Sveriges skarpaste forskare och praktiker som lärare till utbildningen.Personer som har tusentals timmar av ovärderliga studier och praktiskt arbete i bagaget.

Utbildningen riktar sig till dig som vill ligga i framkant kunskapsmässigt och bli en ledstjärna för dina kunder och kollegor inom områdena hälsoinriktade träningsmetoder, coaching för beteendeförändring och hälsotjänster mot företag.

För att gå utbildningen behöver du ha någon form av erfarenhet av att ha tränat andra samt ha viljan att skapa bättre hälsa för privatpersoner, idrottare eller företag.

Vi ger dig de praktiska kunskaperna så att du kan bli en ledare inom hälsa på fältet

Utbildningen ger dig evidensbaserade tillvägagångssätt för att skapa motivation och engegemang hos klienten plus flertalet applicerbara metoder för att utvärdera och förbättra kundens kardiovaskulära hälsa, stressnivåer, mentala välmående och fysiska funktion i vardag.

Efter utbildningen kommer du kunna leverera flertalet efterfrågade tjänster som exempelvis hälsoscreening, hälsoinriktad gruppträning, träningsprogram för kardiovaskulär hälsa och/eller stressreducering, företagshälsopaket, coaching-samtal för beteendeförändring och inspirerande träningssessioner som ger akuta effekter på bl. a. inlärningsförmåga och mentalt välmående.

Tränarakademin

UTVECKLA DIN FULLA POTENTIAL SOM TRÄNARE

Tränarakademin är en skola där passionerade människor ges vetenskaplig kunskap och praktiskt kunnande för att utveckla sin egen potential som tränare. Vi har samlat Sveriges ledande experter inom träning, idrott och hälsa med lång erfarenhet från fältet. Forskare och praktiker...


Läs mer om Tränarakademin och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Cert. Hälsotränare
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Tränarakademin

Hälsingegatan 49
11331 stockholm

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Sara P
(5)
Gedigen kompetent utbildning med de där extra fokuset. Hög professionell nivå på lärarna. Och utbildningscentret Bosön var fantastiskt att vara på.
Ulrika S
(5)
Otroligt proffsig bemötande och utförande från dag ett och in i mål under tiden jag gick min utbildning hos dem! Och vi fortsätter såklart att hålla kontakten även efteråt. De överträffade mina förväntningar och jag rekommenderar därför TA
Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Cert. Hälsotränare från Tränarakademin, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: