Sök utbildning 👉
Fristående kurser (grundnivå)

Examensarbete i folkhälsovetenskap

Längd
15 hp
Utbildningstakt
Deltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Distans
Längd
15 hp
Utbildningstakt
Deltid
Nästa startdatum
Höst 2024 se detaljer
Utbildningsform
Distans

Examensarbete i folkhälsovetenskap

Kursen avser examensarbetet för en kandidatexamen och genomförs som en uppsatskurs där du upprättar en projektplan och utifrån denna genomför ett självständigt arbete. Det självständiga arbetet redovisas i en skriftlig rapport och framläggs vid ett seminarium. I kursen ingår även att du opponerar på ett annat studentarbete. Vetenskapliga metoder och ett folkhälsovetenskapligt förhållningssätt tillämpas.

Distanskursens upplägg: Webbaserad distansutbildning med obligatorisk träff i Uppsala i slutet av terminen. För att läsa kursen krävs en dator med internetuppkoppling samt webbkamera och headset. Vissa moment kan komma att ges på engelska.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst 2024

  • Distans
  • Distans

Förkunskaper

120 hp inom samhällsvetenskap, medicin, farmaci eller annat relevant område, varav 60 hp i folkhälsovetenskap med successiv fördjupning. Folkhälsovetenskaplig metodkurs 7,5 hp med fördjupning G2F.
Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet

Välkommen till Uppsala universitet Uppsala universitet är ett internationellt välkänt forskningsuniversitet med vetenskapens och utbildningens utveckling i fokus. Universitetet främjar utveckling och innovation genom en aktiv roll i samhället. Utbildningar på Uppsala Universitet Uppsala universitet har ett stort utbildningsutbud på...

Läs mer om Uppsala universitet och visa alla utbildningar

Highlights