
Bagare och konditor
Här får du kunskaper för att jobba som bagare och konditor. Utbildningen bygger på kunskaper som förvärvats på Restaurang- och livsmedelsprogrammet med inriktning bageri på gymnasiet. Du får utveckla din kreativitet och initiativförmåga. Efter avslutad utbildning ska du ha kompetenser att självständigt framställa bageri- och konditoriprodukter som motsvarar kundernas önskemål avseende smak, näringsinnehåll och hållbarhet under iakttagande av hygienföreskrifter, miljökrav och med bästa ekonomiska utfall kunna avlägga Sveriges Bagare & Konditorers gesällprov.
Förkunskaper
Västerås Yrkeshögskola

Västerås Yrkeshögskola
YH-utbildningar är ett alternativ till universitet och högskola i nära samverkan med näringslivet. Att studera på en Yrkeshögskola ger stora fördelar för både studerande och företag. YH-utbildningar ger förutsättningar för den studerande till att komma ut i näringslivet för att...
Gör en intresseanmälan
Hitta till utbildaren
Västerås Yrkeshögskola
Recensioner
Det finns inga recensioner för Bagare och konditor
Gör en intresseanmälan
För att få mer information om utbildningen Bagare och konditor från Västerås Yrkeshögskola, fyll i dina uppgifter:
Jobb & Lön
Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?
Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.