Sök utbildning 👉
Fristående kurser (avancerad nivå)

Framtidens måltider - trender och innovationer, avancerad nivå

Längd
7.5 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Vår 2025 se detaljer
Utbildningsform
Distans
Längd
7.5 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Vår 2025 se detaljer
Utbildningsform
Distans

Framtidens måltider - trender och innovationer, avancerad nivå

Den kommersiella gastronomiska måltiden utanför hemmet spänner över ett brett fält med restauranger, hotell, street food, caféer, saluhallar food trucks etc. Innovationer inom denna sektor är i bred bemärkelse länkad till livsmedelsindustrin, livsmedelshandeln och den offentliga sektorns måltider som bedrivs både i offentlig och privat regi. Gastronomiska innovationer idag kan därför vara utgångspunkter för samhällsrelevanta utmaningar gällande t.ex. hälsa, hållbar och säkra måltider med relevans för hospitality industrin och andra kreativa samhällssektorer.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Vår 2025

  • Distans
  • Distans

Förkunskaper

90 hp i ett huvudområde där ett självständigt arbete om 15 hp ingår. Dessutom krävs Engelska 6/Engelska B.
Örebro universitet

Örebro universitet är ett av Sveriges mest expansiva universitet med cirka 17 000 studenter och 1 260 anställda. Tre kilometer, eller tio minuter på cykel, från centrala Örebro ligger universitetets huvudcampus. Campusområdet är som en egen liten stad - förutom...

Läs mer om Örebro universitet och visa alla utbildningar

Highlights