Sök utbildning 👉
Fristående kurser (grundnivå)

Måltidskunskap och värdskap, Gastronomi II, Kulinariskt kockhantverk

Örebro universitet, i Hällefors
Längd
15 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Vår 2025 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum
Längd
15 hp
Utbildningstakt
Heltid
Nästa startdatum
Vår 2025 se detaljer
Utbildningsform
Klassrum

Måltidskunskap och värdskap, Gastronomi II, Kulinariskt kockhantverk

Kursen Gastronomi II, Kulinariskt kockhantverk, påbyggnad, 15 högskolepoäng, vänder sig till dig som är intresserad av att veta mer om och fördjupa din kunskap om nordiska råvaror och matlagningsmetoder. Kursen ger också en introduktion till hur mat och dryck kan kombineras i måltidssituationer, samt prissättning av menyer och måltider. Dessa delar förmedlas i de två delkurserna Kockhantverk, 7,5 högskolepoäng samt Måltidskombinationer och kalkylering, 7,5 högskolepoäng.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Vår 2025

  • Klassrum
  • Hällefors

Förkunskaper

15 hp i måltidskunskap och värdskap på G1N-nivå där Måltidskunskap och värdskap, Gastronomi I, Kulinariskt kockhantverk, 7,5 hp ingår.
Örebro universitet

Örebro universitet är ett av Sveriges mest expansiva universitet med cirka 17 000 studenter och 1 260 anställda. Tre kilometer, eller tio minuter på cykel, från centrala Örebro ligger universitetets huvudcampus. Campusområdet är som en egen liten stad - förutom...

Läs mer om Örebro universitet och visa alla utbildningar

Highlights