Måltidskunskap och värdskap, Gastronomi II, Kulinariskt kockhantverk
Kursen Gastronomi II, Kulinariskt kockhantverk, påbyggnad, 15 högskolepoäng, vänder sig till dig som är intresserad av att veta mer om och fördjupa din kunskap om nordiska råvaror och matlagningsmetoder. Kursen ger också en introduktion till hur mat och dryck kan kombineras i måltidssituationer, samt prissättning av menyer och måltider. Dessa delar förmedlas i de två delkurserna Kockhantverk, 7,5 högskolepoäng samt Måltidskombinationer och kalkylering, 7,5 högskolepoäng.
Kommande starter
1 tillgängligt startdatum
Förkunskaper
Örebro universitet
Örebro universitet är ett av Sveriges mest expansiva universitet med cirka 17 000 studenter och 1 260 anställda. Tre kilometer, eller tio minuter på cykel, från centrala Örebro ligger universitetets huvudcampus. Campusområdet är som en egen liten stad - förutom...
Highlights