Visa allastudier.se som: Mobil
 Frans Schartaus Handelsinstitut

Din framtid börjar här

Vårt erbjudande till dig är väldigt konkret. Hos oss erbjuds du en utbildning som är relevant och mitt i prick, just det som näringslivet efterfrågar. Efter examen har du rätt kompetenser, färdigheter och kunskaper för att kunna gå rakt ut i yrkeslivet.  Skolan grundades 1865 och har sedan dess försett arbetslivet med kompetent personal.

Idag har vi ett brett urval av yh-utbildningar inom it, ekonomi och försäljning, hälso- och sjukvård samt rese- och besöksnäringen. Alla är de väl kända och har gott rykte i branschen. Många arbetsgivare ringer direkt till oss när de ser över sitt rekryteringsbehov. En stor del av utbildningen utgörs av relevant praktik där du får praktisk erfarenhet och knyter viktiga kontakter inför din kommande yrkeskarriär. När du studerar på Schartau får du självklart tillgång till vårt stora kontaktnät. Vi bjuder även in gästföreläsare från branschen, organiserar studiebesök, branschdagar och arbetsmarknadsträffar.

Hela 97% får jobb efter examen

Det är näringslivet som utformar alla våra utbildningar och påverkar innehållet så att du får en utbildning som motsvarar arbetsmarknadens kompetenskrav. Tack vare kvaliten på våra utbildningar samt våra nära kontakter med näringslivet uppnår vi sensationella resultat. Våra utbildningar passar dig som:

>Vill få ett yrke

>Vill byta yrke

>Vill skaffa dig en spetskompetens

Undervisande personal från branschen

En viktig framgångsfaktor är att vi använder oss av konsulter från branschen som undervisar hos oss. De ger dig som student dagsfärska kunskaper, färdigheter och kompetenser så att steget ut i arbetslivet inte blir så stort. Vår fasta personal har en relevant arbetslivserfarenhet, jobbar utifrån ett coachande förhållningsätt och har ett stort kontaktnät. Vi samarbetar inte bara med branschen, vi är en del av den.

Praktik utomlands

Du som studerar på Schartau har möjlighet att göra Lärande I Arbete utomlands via bl.a. Erasmus+. Det ger dig som student nya erfarenheter och en fantastisk möjlighet att få stora delar av kostnaderna finansierade via EU-medel. För dig som vill plugga vidare utomlands efter examen har vi samarbeten med universitet i både England och Australien.

Kostnadsfria och CSN-berättigade

Alla våra Yh-utbildningar är kostnadsfria CSN-berättigade. Du ansöker om studiemedel när du kommit in på utbildningen.

Vi samarbetar med en mängd företag och branschorganisationer 

När du studerar på Schartau får du självklart tillgång till vårt stora kontaktnät. Vi bjuder även in gästföreläsare från branschen, organiserar studiebesök, branschdagar och arbetsmarknadsträffar. Det är näringslivet som utformar alla våra utbildningar och påverkar innehållet så att du får en utbildning som motsvarar arbetsmarknadens kompetenskrav.

Vår värdegrund

Frans Schartaus Handelsinstituts värdegrund vilar på omtanke, öppenhet, jämställdhet, mångfald och hållbar utveckling.
Ta första steget mot ditt drömjobb redan idag och sök till någon av våra utbildningar.

Fräscha lokaler i city

Vi finns i nyrenoverade lokaler mitt på Södermalm i Stockholm, nära både bussar, tunnelbanan och pendeltåget. Hör gärna av dig till oss om du har några frågor.

Du kan söka till oss vart du än bor i Sverige eller i Norden! Allt börjar med en ansökan!

Varmt välkommen till Frans Schartaus Handelsinstitut.


Visa alla utbildningar med Frans Schartaus Handelsinstitut

Utbildningar

Videoreportage

       

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Frans Schartaus Handelsinstitut
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Frans Schartaus HandelsinstitutGör en intresseanmälan

För att få mer information från Frans Schartaus Handelsinstitut, fyll i följande uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner för Frans Schartaus Handelsinstitut

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön