Visa allastudier.se som: Mobil

Utveckling av Microservices med Spring Boot

YrkesAkademin
Sammanfattning
Korta Yh-utbildningar
Distans
12 veckor
Heltid
Distans
Utveckling av Microservices med Spring Boot

Utveckling av Microservices med Spring Boot

Utveckling av Microservices med Spring Boot

Microservices är en arkitektonisk stil som strukturerar samlade tjänster och möjliggör snabb, frekvent och pålitlig leverans av stora, komplexa applikationer. Det gör det, exempelvis, möjligt för en organisation att utveckla sin teknikstack och är en frekvent använd arkitektur i dagens programvaruutveckling. I utvecklingen av Microservices är ”Spring” och ”Spring Boot” ofta använda tekniker inom Java. Dessa ramverk är framtagna för att snabbt bygga Enterprise-applikationer med hjälp av programmeringsspråket Java. Kompetensen inom dessa ramverk efterfrågas alltmer i branschen och behovet växer då alltför få, än så länge, besitter denna kompetens något som både våra samarbetspartners och branschen i stort vittnar om i rapporter.

Varför välja YrkesAkademin?

Samarbete med branscher

Praktik/LIA

Distansutbildning med tillfällen på plats

Förkunskaper

  • 1 års yrkesmässig erfarenhet inom mjukvaruutveckling/programmering med Java

Alternativt

  • Högre studier inom området samt validering av motsvarande erfarenheter

Examen & Intyg

Kursens syfte är att den studerande ska få teoretiska och praktiska färdigheter i utveckling av Microservices med Spring Boot ramverk. Kursen börjar med att gå genom grunderna i Microservices, dess utmaningar och fördelar samt en genomgång av relevanta

designmönster. Kursens nästa steg är en djupdykning i Spring/Spring Boot inklusive lagring av data med hjälp av Spring Data, Hibernate och Java Persistence API samt utveckling av RESTful APIs. Kursen behandlar även en introduktion till Docker och Spring Cloud.

Efter kursen kommer du ha goda kunskaper och färdigheter för att självständigt, och i team, kunna designa, implementera och underhålla komplexa robusta Microservices som bygger på Spring/Spring Boot.

YrkesAkademin

YrkesAkademin

YrkesAkademin är idag en av Sveriges största leverantörer av yrkesutbildningar för vuxna. Vi erbjuder kompetensutveckling till företag och privatpersoner inom olika branscher i hela Sverige. YrkesAkademin har ett stort utbud av distansutbildningar, nätbaserade utbildningar. Dessa utbildningar passar dig som vill...


Läs mer om YrkesAkademin och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Utveckling av Microservices med Spring Boot
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

YrkesAkademinRecensioner

Det finns inga recensioner för Utveckling av Microservices med Spring Boot

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Utveckling av Microservices med Spring Boot från YrkesAkademin, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön