Visa allastudier.se som: Mobil

Inköpsassistent

Astar
Sammanfattning
Komvux
Distans
40 veckor
Heltid/Deltid
CSN-berättigad
Startdatum: Löpande - Distans
Astar

Inköpsassistent

– Hjälp till med strålande avtal

Du kommer att assistera vid inköp till företaget och vid förhandlingar med leverantörer samt hjälpa till med att planera transporten av varor. I din roll får du tänka kostnadseffektivt och hur det blir så miljövänligt som möjligt. På utbildningen övar du att planera, organisera och utföra vanliga arbetsuppgifter inom inköps- och logistikområdet. Dessutom får du kunskap om internationell handel, ekonomiska kalkyler och inköpsteknik. Utbildningen passar framförallt dig med ett ordningsintresse tillsammans med en näsa för lite ekonomi. Efter din tid på Astar har du goda möjligheter till jobb.

Hur går utbildningen till?

ELITS – den digitala lärplattformen

För att du ska lära dig på bästa sätt har vi lärplattformen ELITS, som du kan använda via datorn eller genom vår app. I ELITS finns alla dina kurser och det du behöver veta för att klara dem. Du får också studiehjälp i form av läroböcker, undervisningsfilmer, inspelade genomgångar och powerpointpresentationer samt nya uppgifter och övningar. Med ELITS kan du klara alla kurser på ditt vis.

Talangverktyget DET

Med talangverktyget DET hittar du både dina synliga och dolda talanger. Tillsammans med din lärare har du under dina första veckor på Astar ett möte för att ta reda på vad du har för kunskaper, egenskaper och förmågor. Det hjälper dig och din lärare att lägga upp ett arbetssätt, ett schema och en studienivå som passar dig.

De här kurserna läser du:

Kurskod Kursnamn Poäng FÖRFÖR01 Företagsekonomi 1 100 INFINF01 Information och kommunikation 1 100 INKLOG01 Logistik 1 100 NÄTNÄT01 Näthandel 1 100 INKINK01 Inköp 1 100 FÖRMAD0 Praktisk marknadsföring 1 100 HANAFR0 Affärsutveckling och ledarskap 100 INKINK02 Inköp 2 100 Totalt: 800 poäng 

 

Förkunskaper

Grundskolan eller motsvarande.

Astar

Astar

Vilka är dina drömmar och visioner?Under en livstid förändras våra drömmar om vem vi vill vara och vad vi vill göra i yrkeslivet. Dina drömmar är en viktig drivkraft och delvis det som gör dig unik. Dina drömmar ger riktning...


Läs mer om Astar och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Inköpsassistent
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

AstarGör en intresseanmälan

För att beställa information om Inköpsassistent, fyll i följande uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön