Visa allastudier.se som: Mobil
Sammanfattning
Komvux
Distans
Startdatum: Löpande - Distans
NTI-skolan distans

Medicin

Kurser inom Medicin

Vad vet du om människokroppen? Vår kropps anatomi och funktioner är otroligt fascinerande områden att lära sig mer
om! I Medicin 1 får du viktiga kunskaper om detta och dessutom om vanliga sjukdomar som kroppen kan drabbas av, behandlingsmetoder, läkemedelslära, insatser vid olycksfall och brand. Kursen ger en mycket värdefull grund inom det medicinska området.

Medicin 1 

NTI-skolan finns här för dig som vill läsa komvuxutbildningar på distans. Här kan du läsa distanskurser på heltid eller deltid med rätt till studiestöd. När du börjar studera på distans hos NTI-skolan får du en personlig lärare som du kan nå på mail och telefon varje dag.

Medicin 2

Vill du fördjupa dina kunskaper i medicin? I Medicin 2 har du chansen! I distanskursen fortsätter vi den spännande resan in i människokroppen och fördjupar oss ytterligare inom det medicinska området; anatomi, fysiologi, farmakologi, sjukdomslära och olika behandlingsmetoder står på schemat! Medicin 2 är en fördjupningskurs för dig som är särskilt intresserad av det medicinska.

Förkunskaper

Medicin 1: Grundskola eller motsvarande.
Medicin 2: Medicin 1/Medicinsk gundkurs och Arbetsmiljö och säkerhet

NTI-skolan distans

NTI-skolan

Plugga komvux på distans – med fullt lärarstöd.På NTI-skolan får du som är vuxenstuderande lärarledd distansundervisning i allt från engelska och matematik till japanska och marknadsföring. Du läser varifrån du vill, och får hjälp av en riktig, personlig lärare via...


Läs mer om NTI-skolan distans och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Medicin
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Gör en intresseanmälan

För att beställa information om Medicin, fyll i följande uppgifter: